- Член од
- 7 февруари 2013
- Мислења
- 128
- Поени од реакции
- 75
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Опера може да се вклучи во најдобриот браузер за мобилни а воедно и најбрз. Имаш проблем со телефонот, повторно.Спор ми е некако опера, обичниот броусер е супер само уште да не ме заебаваше фб-то ама тоа е.
операта е најбрз, ама си има причина, нема флеш идруги визуелни работи и ги компресира сајтовите, така некако разбрав, и затоа е брзОпера може да се вклучи во најдобриот браузер за мобилни а воедно и најбрз. Имаш проблем со телефонот, повторно.
Здраво,нов сум тука и имам прашање доколку некој знае нека ми одговори.. пред некој ден купив LG L7 од Вип дали е можно да се направи да работи на Т-мобиле картичка без да се носи на мајстор, поточно јас сам да го отклучам? Фала..
Треба да може ... еве линкДечки,бидејќи има многу упатени во мобилни тука,сакам да прашам дали може да се инсталира Viber на Sony Ericsson Vivaz pro?
Благодарам,не е за мене ама ќе го препратам линков,па нека видат што ќе направат.Инаку Торте,бидејќи денес ми помогна имаш пијачка на следната собиранка на која ќе дојдешТреба да може ... еве линк
http://www.mobime.in/viber-v2-1-41-application-symbian3-s60v5-anna-belle-download/
да не е маде ин дубаи.имам галакси с3 и копчињата не ми работат како што треба. Некогаш се е во ред си светат ама некогаш или ептен светло или воопшто не светат во темно. му се има случено на некој ова?
Neда не е маде ин дубаи.
Прво кажи што телефон бараш и до која ценаМомци и девојки у курац веќе,станав очаен да земам нов телефон дали на претплата или не,не ми е битно.
Знам дека на претплата ако земам на пример да речеме Нексус 4,на две години претплата ќе ме фати дупло од што е само телефонот.
Е сеа од кој мобилен оператор највеќе се исплати да земам добар телефон со добра претплата ?
Или нема такви кај нас ?
Или да земам само мобилен од некоја мобилара,ама не знам дали ќе може барем на две-три рати да го земам телефонот ?