Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Леле главава ми е партал од се. Не сум способен да размислувам како што треба. И ти над мене, фала што стави слики од лето. БАШ ТИ ФАЛА
:icon_mrgr: Денеска беше топло требаше точакот да си го земеш и од ново лисиче на водно :icon_mrgr: и да видиш како ќе си размислуваш убаво :sneaky:

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Драга
Вчера вечерта и денес до пред малку немав нет и се мислев што да правам...ајде вчера легнав порано и се наспав како што треба после долго време... Денес од сабаље решив ќе идам до читална во ГТЦ и ќе зеам да читам некоја книга... Идам таму гледам што да читам ..прво разгледав нобеловците али око ми фати домашната литература...пошо не сум нешо ептен упатен се решив да изберам книга според насловите.... земав првата книга кога тоа испадна поезија да е....добро си реков се дешава....земам друга книга па поезија...добро бе мајку му стара бива ли до толку да утнам...и си викам 3та среча мора да биде...земам и оп гледам проза си реков јес конечно погодив нешто...почињам да читам и почнува со нешто за авторот...си викам добро не може да е повеќе од 3-4 страни ова...и реков ај да ѕирнам што има даље во книгата кога тоа да ти била книга за некои правци што ги објаснува..а ја не дојдов за тоа да читам дојдов за некоја добра книга со приказна содржина....и реков не било пишано денес да читам..од сега прво ќе гледам наслови и препораки на нет после ќе бирам што да прочитам...друг пат вака не... :)
И то....
П.с Дечково е страшно добар....

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.026
Поени од реакции
12.700
Ко ќе не ојт, не ојт. Ама не морат се наеднаш да се соберит. Ич не го сакам февруари, од стално дебилни работи ми се дешавале во месецов. Годинава викам ај чути, ништо не е десено, ќе го истуркам некако. Не бе, не. Мораше. Како традиција е.
Морам да си ги средам приоритетите во животов, порано бев посредена и знаев шо сакам. Сеа само терам....некаде, не знам каде. Изгубена во просторов и времево. Major cutting list coming soon. То е то.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.642
Поени од реакции
31.864
Сам дома, звучниците си ги поврзав. Од вчера остана нешто од Вигорот, си прикупив сок. Вечер на собиранче со кајганџииве и то.:icon_lol:

П

Пепси_

Гостин
Кајг,,,,,,,,види сега кој го јаде медот цццц браво за нив.

прекрасни главоболки ме шибат цел ден,тмурно,одвратни личности како муви се маткат околу мене,шо да правиш кога се мора - мора.

мама не ми дава да јадам,ќе сме оделе на свадба вечер. :D

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Ова настинкава попушта ама џабе нешто без волја сум не ми се станува од кревет. Книгата ме чека не ми се ни пипка, утре на свадба, не ми се иде......сакам нешто интересно да ми се задеси да има со што да си го исполнам времето. Немам нет и марфи, баш кога се јавувам да пријавам дека нешто не е ок ете го дојде, се избрукав малку на телефон али нема везе ќе ми прости дечкото:pipi:.
Ми фали внукоттт дека болна неможам да го видам па сестра ми ми го пушта на скајп си гугаме...нема поубаво од тоа. Ајт да одам да си купам нешто благо зашо почнав да се понашам како климактерична баба:noze:

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
kajgi utre pod kale ke bide so ke bide
sum zkrzlavel ali aj ke probam srekata
teskas sum u kurac kojznae so koj ke me sibnat ajt so gospod napred

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
абе за 10 денари ќе се расправам.........познато ти е ова? е па да не ја употребував толку оваа реченица сега ќе кренев уште еден спрат на куќа :icon_lol:
одиме со такси повеќе души фалат 10 ден. ај ја ќе дадам, на некој му фалеле 10/20 ден ја ќе му "позајмам" , немаат кусур да ми вратат во трафиче (а ја се брзам) абе ај за 10 ден....................:свиркам:
случајно вечерва си го вратив филмот колку пати така имам речено и не можам да избројам на прсти, не се фалам дека сум великодушен туку дека сум малку од повеќе наивен :facepalm:

п.с. решив да го деактивирам профилот на фб. имам речено може повќе пати ама сега сигурно. после подолг период се уклучувам и што гледам едни исти само обесени што стојат по цел ден...ни работа, ни сабота...оставај слики и радувај се на лајкови.
и пази капак на се, одма почна да ми пишува една што ми се пушташе пред 2 години. значи воопшто не и дадов никаква надеж и тогаш убаво и објаснив се ама еве ја сега демек "чисто пријателски" ме замара токму во моментов :place: .....да се исклучам одеднаш глупаво е некако, да не враќам уште поглупаво дека доле пишува seen и сеа????..............чаре??????
п.с.2. сега ми текна дека ми го има и бројот од мобилен :гик:
п.с.3. шо не и текне да пише нешто на убавицата со сини очиња, ја не сакам да ја замарам, а гледам дека е онлајн цело време.
не, не, мене таква ми е среќата да ме замараат луѓе што не ги симпатизирам :facepalm:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom