Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
А бе каква кафана в теретана сум :icon_lol:. Дома си вежбам бе имам тежини и цела ден :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.
Него треба да се стрижам и наместо на бербер да ме носат овие в кафана, а бе кај го има ова :icon_lol:.....

Драга каква симетрија
просто не ми се веруе
денес е посебен ден
а вечерва кој ќе знае
ај создравје:rolleyes:

Кајгано,
животов ми се руши ко ебена кула од карти, се ми се упропасти...

Dunjevaca, kajsija, al sljiva je sljiva, jagnetinja roshtilj al svinja je svinja ... !!!

која инвазија на тролови и спамери не фати во овој темен час, ко битката на хелмс дип.
may god have mercy on our souls

Драга, издржав денес цел ден на работа, неможам да функционирам единствено што сакам е да легнам и да спијам 3 дена. Уште осми март вака мушки да го издржам и се ќе биде во ред. Утепана сум :sleep:

Еее драга, место вино у некое кафанче да пијам, ја мора лимони да цедам.... Колку лимонади испив деноиве, колку портокали,банани,мандарини изедов само... :cautious:
Настинкава може да ми се фати само за ... Нема шанси да ме кутне.
Пошо ме мрзи да пишуем ушта а иам толку мн работи на памет, ќе ти остаам само едно добро парче музика.

Ајт.:cool:

Драга моја кајгана ...

Денеска кога ме праша другарот дали мојот живот има смисла ... јас седе 10 мин не зборував ништо и кога размислив за тие 10 мин. Сфатив дека мојот живот нема никаква смислам се прашувам зошто само јас живеам? зошто уште на самиот почеток на мојот ран живот јас пропаднав како во земја од каде нема каде да излезам? Се што започнав ништо не ми оди од рака ... немаш појма кајгана моја колку само сакам нешто да ме лупне некој шлепер да ме распрачи на прачиња ... најискрено незнам уште колку долго ќе издржам во мене бидејќи собирам, собирам, секој ден се повеќе и повеќе се таложи во мене сите од мене очекуваат премногу од работа, семејство и тн. а незнае никој дека јас во себе си сум мртва личност, личност сум која е расеана која кога се буди се буди безнадежно, безпомошно

Драга моја кајгана ...

Денеска кога ме праша другарот дали мојот живот има смисла ... јас седе 10 мин не зборував ништо и кога размислив за тие 10 мин. Сфатив дека мојот живот нема никаква смислам се прашувам зошто само јас живеам? зошто уште на самиот почеток на мојот ран живот јас пропаднав како во земја од каде нема каде да излезам? Се што започнав ништо не ми оди од рака ... немаш појма кајгана моја колку само сакам нешто да ме лупне некој шлепер да ме распрачи на прачиња ... најискрено незнам уште колку долго ќе издржам во мене бидејќи собирам, собирам, секој ден се повеќе и повеќе се таложи во мене сите од мене очекуваат премногу од работа, семејство и тн. а незнае никој дека јас во себе си сум мртва личност, личност сум која е расеана која кога се буди се буди безнадежно, безпомошно

Мене ко ми беше вака ја слушав песнава, дајте бе прекинете со самоубиствени мисли !

Кајги
Ајде нека е за многу године празников,мада више пројде,годинава убав се погоди:).
l.php
Ама да сум чуек арно:D

Златен фебруари кајгано, знаат мачките у кој месец се клецкаат. :icon_lol: Убај денови, исполнети, перфектен тајминг на активности, интересни личности и случки. (y)

Ајде поздрав и убај сништа.

ILy <3

Драга Кајгана...

... едно нешто само: Најубаво било кога ќе си ги споиш Св. Валентајн и Св. Трифун. НАЈУБАВО !!!

Толку :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom