- Член од
- 7 февруари 2013
- Мислења
- 79
- Поени од реакции
- 72
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јави му се на Ранко прашај го како ги распродал картите и дали мора тебе да ти објаснува како и по која цена ги продалKoga?
![]()
Кај се пикате на сила, карти сакате, е нема...Па во публика се влада и опозиција, за нив е хуморот они нека си го слушат они нека си се смеат на нивна сметка
Оф бре, стварно е ова претеризам, лани ми текнува во 1 саат беа распродадени некоја мала бројка, па не ли гледат дека има голема заинтересираност, нека го направат во поголема сала ете на пример во Борис Трајковски, верувам дека ќе се наполни цела секако со соодветна цена, лани мислам дека картите беа 400-500 денари, каде сега 1000 излегоа? 200-300 денара мислам дека е реално, со толкава цена може да има и 5 илјади луѓе. Ама ајде де, ќе си гледаме на телевизија.
Zezash,ne prifakjam deka zlatna bubamara e dosadna manifestacija.Sekoja e prikazna za sebe i po sebe.Lugjeto so voodusevuvanje ja cekaat da ja gledaat na tv.Treba da sme mu blagodarni na covekot sto napravi takva manifestacija.Zaprasaj se zasto nikoj drug od mediumite ne organizira nesto slicno.Mislis deka namozat ,neznaat neeeeeeeeeee,se plashat deka sekoja takva manifestacija ke bide plagijat i losa izvedba.Никогаш не би им дал 1000че. Прво зашто хуморот на Сашко Коцев кој го прави за политичките парии може секој да го направи и досаден е, второ кои се тие пеачи кои вреди да ги слуша човек во живо, Влатко и Тамара ? како не бе.
Не зезам сериозен сум како метеорски дожд во Русија. Едноставно е, мене не ми е ок, тебе ти се допаѓа. Секој може да извади хумор врз основа на она што е актуелно кај нас. Не се запрашувам зашто не ме интересираат медиумите кај нас, ги избегнувам немаат ништо со што ќе ме привлечат да трошам време на ТВ.Zezash,ne prifakjam deka zlatna bubamara e dosadna manifestacija.Sekoja e prikazna za sebe i po sebe.Lugjeto so voodusevuvanje ja cekaat da ja gledaat na tv.Treba da sme mu blagodarni na covekot sto napravi takva manifestacija.Zaprasaj se zasto nikoj drug od mediumite ne organizira nesto slicno.Mislis deka namozat ,neznaat neeeeeeeeeee,se plashat deka sekoja takva manifestacija ke bide plagijat i losa izvedba.![]()