Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ххахахахаххаха последно нешто елвир мекич како сведок абе ајде, кај беше елвир до сега само далавери прават значи не ми се верува што све нема да им текне
Абре не бил Елвир Мекиќ сам таму, снимале спот, со цела екипа....И да не е вистина ова сепак може да се случи некој близок на убијците и да му ја "скине" главата.Не е наивна таа вест иако на прв поглед изгледа смешно . A што ако навистина бил сведок?
Mислиш будала е да излезе и да каже...да јас бев во близина,да јас бев таму?
Tи ке направиш така? Нема нели?Помил ке ти е твојот живот.
Инаку веста од сега не е туку пред некој месец прочитав изјава од него во врска со тоа...
Ако ја најдам ке ја постирам овде.![]()
Абре не бил Елвир Мекиќ сам таму, снимале спот, со цела екипа....
Според нивните изјави, колку што помнам, они не биле у тоа време таму, нити на истата локација.
И да не е вистина ова сепак може да се случи некој близок на убијците и да му ја "скине" главата.Не е наивна таа вест иако на прв поглед изгледа смешно . A што ако навистина бил сведок?
Поентата е на сомнителни нозе.Jaс не реков никаде дека не биле туку ја спомнав можноста.Што ако бил?А и дека не бил таму сам исто и тоа не го мислев,си ме сфатил погрешно но не е важно,поентата е таа што сакав да кажам.
Но јас едвај чекам сето ова да се заврши и да го видам крајниот исход.
абе ако бил супер, одлично, ама се сомневам дека бил 1000% значи кај бил до сеа помина скоро година што не се појави до сега или пак имале доволво време и ова сценарио да го смислат, јас на ова не верувам ичИ да не е вистина ова сепак може да се случи некој близок на убијците и да му ја "скине" главата.Не е наивна таа вест иако на прв поглед изгледа смешно . A што ако навистина бил сведок?
Mислиш будала е да излезе и да каже...да јас бев во близина,да јас бев таму?
Tи ке направиш така? Нема нели?Помил ке ти е твојот живот.
Инаку веста од сега не е туку пред некој месец прочитав изјава од него во врска со тоа...
Ако ја најдам ке ја постирам овде.![]()
Елвир Мекиќ е сведок на одбраната. Нема причина да крие ако бил. Тоа што како сведок повикале човек што сам тврди дека не бил присутен на местото кога се случувале убиствата е показател колку одбраната на обвинетите е патетична. Неговиот спот ќе го користеле како доказ за тоа дека обвинетите не биле присутни тогаш на тоа место. Со среќа нека им е.Што ако бил?
Да бидат некако убиени со цела душа, или се молиш со цела душа?Се молам за убијците да бидат убиени.....со цела душа.....