WASD или стрелки?

• Креатор на темата Креатор на темата STEALTH
  • Време на започнување Време на започнување
Во моментов сме во соба кај мене, јас на РС, 3ца на гејминг лаптоп - Diablo 3... мераци!

Pa ne pomaga bas pri poenta.

Ipak ti si na PC, samosto imame 3ca nubovi koi sakaat da igraat pokraj tebe I donele laptop. :P

Oti ne otides ti kaj nekoj so laptop I da igras od strelki? Oti ne si nub. :D

Seedno.
Ama poso sea poretko igrAm so vozenje/dvizenje, birAm strelki :D

Pa ne pomaga bas pri poenta.

Ipak ti si na PC, samosto imame 3ca nubovi koi sakaat da igraat pokraj tebe I donele laptop. :P

Oti ne otides ti kaj nekoj so laptop I da igras od strelki? Oti ne si nub. :D

Се прават и такви работи. Пример, одам во село, празна куќа, четворица со четири, ајфонот глуми рутер, ние Diablo 3, жените кујната. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Зависи од играта. CoD имам навикнато на стрелки, брзите арена FPS (како Quake) ги играм на Z/X/C + RMB, додека скоро сите други ги играм на WASD.

WASD секогаш користам. Стрелките ги користам само кога морам (спортски игри). Иако таквите игри обично ги играм на гејмпад.

мислиш дека си толку јак ?

jak ko pajak ali za to ne mi trebat muskuli tuku mi trebat gejming skils. Pazi se od mene da ne naletash samo na nekoj server zs so strelki praam kasha popara, vlagam ja serverot pun zavrsue rundata dvajca samo ostanale. Toa e dokas za mojata mo4.

jak ko pajak ali za to ne mi trebat muskuli tuku mi trebat gejming skils. Pazi se od mene da ne naletash samo na nekoj server zs so strelki praam kasha popara, vlagam ja serverot pun zavrsue rundata dvajca samo ostanale. Toa e dokas za mojata mo4.

Како беше она? Куче што лае не каса? Така нешто беше. А пајак хммм, доволно е да го притиснеш со прст ке умре.

Ок never mind that. Со стрелки неам играно од Indiana Jones and the Infernal Machine па наваму, чисто затоа што игрите кои ги играм едноставно поубаво се играат со WASD зашто најчесто ми е потребно да користам и 1 2 3 4 итн, па и Space, Tab, Shift и Alt, додека со десната рака контролирам mouse.

Како беше она? Куче што лае не каса? Така нешто беше. А пајак хммм, доволно е да го притиснеш со прст ке умре.

Ок never mind that. Со стрелки неам играно од Indiana Jones and the Infernal Machine па наваму, чисто затоа што игрите кои ги играм едноставно поубаво се играат со WASD зашто најчесто ми е потребно да користам и 1 2 3 4 итн, па и Space, Tab, Shift и Alt, додека со десната рака контролирам mouse.

ne me znaes ima i smrtonosni pajaci

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom