Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Какви? Прецизирај, дали од некој клуб или обичен дрес за тренинг?
Пишав пред две страни, од Chicago Bulls дрес, ама не знаеа да одговорат па реков ај општо да прашам. И капа у нешто нивни стил, ама ваква:
46-30786-J.jpg
mitchell-ness-throwback-chicago-bulls-fitted-baseball-cap_hat_1.jpg
chicago-bulls-aj-1-hi-ko-new-era-fitteds-caps-hats-5950-1.jpg

Значи и дрес и капа ми треба.

Пишав пред две страни, од Chicago Bulls дрес, ама не знаеа да одговорат па реков ај општо да прашам. И капа у нешто нивни стил, ама ваква:
46-30786-J.jpg
mitchell-ness-throwback-chicago-bulls-fitted-baseball-cap_hat_1.jpg
chicago-bulls-aj-1-hi-ko-new-era-fitteds-caps-hats-5950-1.jpg

Значи и дрес и капа ми треба.
Во Li-Ning пред некое време видов дресови ама од кои имаше не приметив баш а за капа една другарка мислам дека носеше слична денес ќе проверам па ќе ти кажам.

пред се сакам да се извинам што ке го поставам овде прашањето .
Мајками пред 1 недела ги вадеше матката и јајниците бидејки имаше тумор на матката . Денес беше да и ги вадат конците но од раната почнало да тече гној . Докторот и дал само некој апчиња и толку , ништо не објаснил . Ве молам ако некој може да каже нешто некој совет или да сподели некое искуство колку е тоа страшно . Дали може да биде сепса ?
Не, сепса е воспаление на целиот организам предизвикано од инфекција на крвта и има сосема поинакви и посериозни симптоми. Во овој случај станува збор најверојатно за инфекција на оперативната рана, што не е ретка појава пост-оперативно, сигурно дал лекарот антибиотици и кажал кога да појдете за преврска, со хигиена и антибиотици ќе се повлече за некое време.

kako da patuvam so avtomobil od skopje do tuapse vo rusija ??? kolku je odalecena
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 15:00 ---
kako da patuvam so avtomobil od skopje do tuapse vo rusija ??? kolku je odalecena

Малце е глупо прашањево, али дали има некој од Кондово овде што го знае Енвер?

Сакам да отидам да зирнам кола некоја, дечково само по мејл работи и ми пиша го знаеле сите таму наводно. Па ако има некој, кажете. :)

--- надополнето: 12 февруари 2013 во 15:00 ---

Еве ти линк, и научи да го користиш интернетот ...

Google Maps

Иста ваква само за ајфон 5ка има на бит пазар, 500 ден.
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 23:51 ---
Има од Равенсбургер сложувалки во Гоблин во Буњаковец. А има и во Веро во Веро Центар.
Во скол на прашањево, дали знаете кај може да ти направат слагалица од твоја слика?
--- надополнето: 12 февруари 2013 во 23:54 ---
Шолја за чај/кафе со натпис по моја желба?
Одма карши влезот на пазарот буњаковец, во клучарата. 300 денари со нивна чаша, имам правено и многу убаво изгледа, само однеси им слика со добра резолуција,инаку се чека 2-3 дена за да ти ја направат.

Од каде да најдам xbox controller со жица од скопјево? :D

Некој да не знае како може да стапам контакт со Софија Теодор (режисеркава наша) преку фб или некој страница било што ?

Eidt: najdov

беретка машка без амблеми ?? во ск каде би се нашло ? :)

Кај би можел во скопје да најдам ваква кошула? david-beckham-denim-shirt.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom