Клипче
asd
- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 14.028
- Поени од реакции
- 36.813
Извини,појма немав дека си педер со тапија.што се однесува до мене...уопште не требало да се трудат![]()
Извини,појма немав дека си педер со тапија.што се однесува до мене...уопште не требало да се трудат![]()
Те молам сподели мој матичен број на форумов.Никола ГруевскиБарав да ми прочита на твитер шо си пишала пошо поради некоја причина си помисли дека иам твитер и дека те знам и следам.
Што да правам до сега се објаснувавме, трауматизиран сум од настанов.Zimi se random komentarive najinteresni mi se![]()
Дарк Кинг.Барав да ми прочита на твитер шо си пишала пошо поради некоја причина си помисли дека иам твитер и дека те знам и следам.
Умен сум си јас. Него ми влагате у backyard со сачмарки и не знам другше да изреагирам освен да тролам и да хејтам.и сеа да те прифаќам? ќе бидеш умен?![]()
толку млада... а вакви зборови ... глеај уште млеко ти тече од уста...Извини,појма немав дека си педер со тапија.
мене ми викаа цинична сум била. јебеш.Умен сум си јас. Него ми влагате у backyard со сачмарки и не знам другше да изреагирам освен да тролам и да хејтам.
Природен инстикт.
Извини,појма немав дека си педер со тапија.
за тоа ти си експертот....него да не не е млеко?![]()
Многу ме интересира да те прашам нешто и не ми е намерата да провоцирам. Каде го научи тоа "ок позз" многу ми е кул онака.ете, го прифатив Исак на фб. ако јадам гомна, нека ви каже. исто и дали сум убава. ок позз.![]()
Ќе почнам да се каам шо те аднав ради изјавиве.ете, го прифатив Исак на фб. ако јадам гомна, нека ви каже. исто и дали сум убава. ок позз.![]()
Ako si taa so buvot, taman si hahahете, го прифатив Исак на фб. ако јадам гомна, нека ви каже. исто и дали сум убава. ок позз.![]()
кога ќе пораснам сакам да станам дијаспора и уште од сега вежбам. тогаш ќе треба на латиница да го пишувам. сериозна сум, не тролам.Многу ме интересира да те прашам нешто и не ми е намерата да провоцирам. Каде го научи тоа "ок позз" многу ми е кул онака.
Каква досеткатолку млада... а вакви зборови ... глеај уште млеко ти тече од уста...