- Член од
- 10 февруари 2013
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 21
не мислев ништо лошо со изјаватаЌе почнам да се каам шо те аднав ради изјавиве.

не мислев ништо лошо со изјаватаЌе почнам да се каам шо те аднав ради изјавиве.
Eпа бујрум, си дошла на вистинско место. Овде одамна се вежба по однос на тоа прашање. И после пак кајганџии биле заостанатикога ќе пораснам сакам да станам дијаспора и уште од сега вежбам. тогаш ќе треба на латиница да го пишувам. сериозна сум, не тролам.
Дека мирисаше на сарказам, не за друго.не мислев ништо лошо со изјавата![]()
Иаме и очи сами да видиме немора да кажува.ете, го прифатив Исак на фб. ако јадам гомна, нека ви каже. исто и дали сум убава. ок позз.![]()
Знае дека е грешка ама ајде, ќе и попуштиме овој патне. требаше некој да ве/ги пецне за да си го избситрат мислењето. освен некои кои и понатака си ги задржаа дебилните моменти.
Ааа ама ќе се караме сеа, не си го избристривме ние мислењето, ти си сфати дека беше грешка![]()
епа не беше саркастично.Дека мирисаше на сарказам, не за друго.
Очекував покративна реплика.кога ќе пораснам сакам да станам дијаспора и уште од сега вежбам. тогаш ќе треба на латиница да го пишувам. сериозна сум, не тролам.
Не него избрза со коментар пред да провери на кого се однесува темата, кратко и јасно.не. требаше некој да ве/ги пецне за да си го избситрат мислењето. освен некои кои и понатака си ги задржаа дебилните моменти.
Ааа ама ќе се караме сеа, не си го избристривме ние мислењето, ти си сфати дека беше грешка![]()
јас очекував да го сфатиш сарказмот. ама нема везе.Очекував покративна реплика.![]()
Ај не се прај шериф. :шериф:И така сите си живеевме среќно и весело до крајот на нашиот еЖивот.
Може еден клуч сеа од надлежните.
Isak Keyten si zavrsi rabota, vie krsete glavaИ така сите си живеевме среќно и весело до крајот на нашиот еЖивот.
Може еден клуч сеа од надлежните.
Не сфаќам сарказам од кајгана сум.јас очекував да го сфатиш сарказмот. ама нема везе.