Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууу е ова е една од најбитните победи сезонава, од минус 20 на 5-6 минути до крај на трета четвртина се вратија и на крајот победија со 7 разлика. Секоја чест за момциве, покажаа победнички карактер и избегнаа срамен пораз од Шарлот. Коби цар, mr. 4th quarther, кога е најпотребно тогаш го има највеќе. Но, да не заборавам да го споменам Микс, човекот ја изигра најдобрата партија сезонава, капа доле мајсторе, практично тој го почна камбекот. Конечно во второто полувреме ја поправија таа одбрана на транзицијата, Двајт одличен во одбрана денес, единствен кој дебело потфрли според мене беше Блејк, тотално изгубен и неупотреблив беше денес.
Лакше се дише сега, со Мајами што биде нека биде, сепак успешно ќе биде затворена оваа гостинска серија, после Мајами ни следуваат три утакмици на домашен терен, прво со Феникс, па со Клиперс, па има пауза за Ол Старот, а потоа играме дома со Бостон, ни должат и тоа многу, мора да им вратат за вчерашниот пораз.
Broda
Не си играј со искусни коцкари, и денес промаши. :icon_lol:

Nashsoccer_original.gif

:icon_lol::icon_lol::icon_lol::vozbud:

Бивши фудбалер, некој викаат тоа е причината за неговиот флоутер/шут од една нога, бидејќи фудбалерите имаат добар баланс на двете нозе.:D
Потопо искрено очекував дека ќе изгубат, се откажав веќе на полувреме, но подобро да тепаат него јас да погодам кога ќе губат.

Вечерва мислам дека ќе победат Мајами ќе влезат опуштени и тука ја гледам нашата шанса да ги казнат само пофторувам голема улога вечер мора да игра Двајт. IT'S TIME TO BE A MAN!

Кур нека пушат со ова офанзивниве што ги дозволуваат ...
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 23:58 ---
Kakvi nedisciplirani pasovi praat u poslednava cetvrtina toa cudo edno e, prvo koga Brajant i Nesh bea na klupa, ne mozea da doguraat pas do Hauard asalen, posle i so ovie ... ocekuvav denes poraz sekako ama mnogu eftino dozvolija od rezultatska klackalka da doguraat do -10 i najverojatno i da go izgubat mecot.
Pobeda ke dojdese ko dzoker u poker, posle ovoj natprevar pocnuva ona glavnoto za niv, do kraj na sezona ne smeat da si dozvolat poveke od 7-8 porazi.

p.s. prvi 3 cetvrtini 7 zagubeni, u posledna, 7 ... mamata.

Кур нека пушат со ова офанзивниве што ги дозволуваат ...
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 23:58 ---
Kakvi nedisciplirani pasovi praat u poslednava cetvrtina toa cudo edno e, prvo koga Brajant i Nesh bea na klupa, ne mozea da doguraat pas do Hauard asalen, posle i so ovie ... ocekuvav denes poraz sekako ama mnogu eftino dozvolija od rezultatska klackalka da doguraat do -10 i najverojatno i da go izgubat mecot.
Pobeda ke dojdese ko dzoker u poker, posle ovoj natprevar pocnuva ona glavnoto za niv, do kraj na sezona ne smeat da si dozvolat poveke od 7-8 porazi.

p.s. prvi 3 cetvrtini 7 zagubeni, u posledna, 7 ... mamata.
Па секој напад беше копија на претходниот, глупи да беа ќе сфатеа шо играт

И официјлно објавувам дека ова е мојата последна утакмица на Лејкерс што сум ја гледал сезонава. Немам веќе нерви преостанато за кинење.

Па секој напад беше копија на претходниот, глупи да беа ќе сфатеа шо играт
Nema veze napadot kolku nacinot na koj bea izvedeni pasovite, smeshno, neseriozno, onaka, radi reda, a rezultatot se krsheshe ...

Nisto, glavite gore, naredni 4 doma, Feniks, Klipersi, Boston i Portland, sve mora da se dobie, sve.

Квалитетот по индивидуалци ја реши утакмицата. Леле Вејд, типот е страшен, страшен. Едноставно немаше кој да го варди него додека Коби беше на клупа. А Мамбата, шта речи, сам против свих :)

капа доле само за коби,ама неможе он сам против вејд и џејмс т.е никој неможе против нив :D:D

Ах тие офанзивни што ни направија оваа сезона... Реално гледано можевме да ја добиеме текмава, само требаше да продолжат во второто полувреме да играат како во првото. Во второто премногу еднообразна игра имаше, секој напад преку Коби и тоа беше тоа, без идеја, без креативност. Од друга страна па и овие Мајами не утнаа, бем ти и Чалмерс и Батие, се растурија од погодување, уште па и онаа од табла му влезе на Чалмерс.:facepalm: Но што е тука е, сега следните 4 на домашен терен мора да ги добијат, како знаат и умеат, Феникс, Клиперс, Бостон и Портланд, особено Клиперси и Бостон за подигање на самодовербата.

Имам чувство дека од сега па натака има да газат.Коби делува многу самоуверено :vozbud:

Па откако се договорија дека сезоната почна во неделата т.е против Кливленд, мислам дека имаат позитивен рекорд па би требало полека полека да се вратат во плејоф.
Овие 3 утакмици дома се must-win посебно против Клиперс, сите ги јачаат и ги местат пред Лејкерс ко тие да имаат 16 титули и ко да се во Лос Анџелес повеќе од Лејкерс.
Едвај ги направиле во 80-тите негде, посран тим конечно најдоја играчи во плејоф да втасаат сега пак ги прават ко 20 титлу да имаат.
Ме нервира НБАва што нема воопшто почит кон Лејкерс, оти Лејкерс се Лејкерс што и да се случи медиумите го мелат го мелат и вадат нови приказни, Лејкерс да изгубат 3 утакмици со ред одма почнуваат, Коби слаб, Лејкерс за нигде, Клиперс 4 лајф, Клиперс имаат 16 титли, Подобри се од Лејкерс, бла бла значи светов е поделен на два типа лиѓе оние што се фанови на Лејкерс и останатите што ги мразат нема еден неутрален што е.
Преку глава ми е веќе.

Odlicno, Majami '' ni pravat usluiga '', ocekuvam i oukejsi da go isfuraat istiot trend i sekako, Lejkers da pobedi ... rutinski. :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom