Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај моли се да ја добиете службено со Каљари гледам почнавте да се пичите на фан клубот и не мудрувај многу
Значи редовно не пратиш :) Топ4е

Само заборави да кажеш дека треба и кило зејтин да однесам за да не ти пропадне шалата ;)

Јебига, Интер местеше 5 години и сега дојде време некој да ги замени, неможе само тие да местат цело време:P
Тука мора да се согласам со тебе, не е интересно само еден тим да се збогатува од местене мора на извесно време да се менат :)

Ќе завршеше ако Фергусон не го блокираше трансферот кога дозна за "преварата".
Нема превара. Трансфер пазарот е слободен и секој може да испрати понуда. Што да каже Јуве што Сити пола трансфери му ги заеба? Џеко, Агуеро, Коларов, сите беа трансфер мети на Јуве ама Сити понуди 3 пати повеќе и тие завршија таму.

Sto mu e na ovoj be , ti ebam materot u picka , se zhivo i divo be majmun , se u spisok , mocko edno .

Bar profesionalec si be ti ebam mozokot ..

ccc.. plus i dresot na Pirlo (n) ahhh kopile , gomno edno

561474_491545797547295_1138001357_n.jpg

За една година две изјавата од него : ' Сон ми е да бранам за Јувентус'

Клошар, кој ракопелска на ваков потег не заслужува да се нарекува фан на Фудбал и на овој спорт

ja procitavte izjavata na mancini deneska vo stil dokolku sopstvenikot na klubot ima mnogu pari da mu bide dozvoleeno da si trosi kolku sto saka, a ne ova sto e od UEFA so praviloto na fer plej deka ne bilo dobro. taka nesto mislam deka bese. pa ovoj bolen li e i vaka i onaka arapite go sjebaa fudbalot pa uste vika da si trosat sto e mozno poveke pari.:facepalm:
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 02:31 ---
За една година две изјавата од него : ' Сон ми е да бранам за Јувентус'

Клошар, кој ракопелска на ваков потег не заслужува да се нарекува фан на Фудбал и на овој спорт
Значи 99% од фановите на јувентус се клошари бидејќи ракоплескаа на балотели кога го фрли дресот на интер во 2010 година ?

ja procitavte izjavata na mancini deneska vo stil dokolku sopstvenikot na klubot ima mnogu pari da mu bide dozvoleeno da si trosi kolku sto saka, a ne ova sto e od UEFA so praviloto na fer plej deka ne bilo dobro. taka nesto mislam deka bese. pa ovoj bolen li e i vaka i onaka arapite go sjebaa fudbalot pa uste vika da si trosat sto e mozno poveke pari.:facepalm:
--- надополнето: 10 февруари 2013 во 02:31 ---

Значи 99% од фановите на јувентус се клошари бидејќи ракоплескаа на балотели кога го фрли дресот на интер во 2010 година ?

Па се, во сите фанови има расипани јаболка и сите треба да се такви? Јас не ракоплескав и нема да ракоплескам пособено не на случај како тој наречен 'рани куче да те лај'. Најди еден пост каде што вреѓам фанови или сум ракоплескал па ке правиме муабет.

Oва е спорт и колку што паметам главно мото треба да е почитта и борбата против расизмот и спортот пред се т.е. sportsman да бидеш.

Наполи имаше доста среќа, воопшто не заслужи да израмни. Мака ми е за Лацио, но верувам во тој тим и во нивниот тренер и мислам дека ќе се крене повторно на здрави нозе.

Инаку жално е дечки за какви работи се карате. Ако Вивиано направил така, тогаш нека му е на честа и завршена приказна. Тешко е да бидеш на опашката на некој и да се контролираш. А, овој голман сум го слушал доста пати до сега како зборува контра Јуве и пред некое време изјави дека навива на секој натпревар Јуве да не победи за да не стане шампион. Тоа си е негово право, но сепак малку достоинство не би било лошо...

Вивијано рекол недоразбирање било, дае некое објаснување у стил не е така како што е прикажано на сликите, поим неам, не се замарав да читам, не е ни битно.

Абе па и вие колку се потресовте што го фрлил дресот ..ептен тоа ве увреди и погоди...ко којзнае што да напраил...не се трескајте од земја....

Абе па и вие колку се потресовте што го фрлил дресот ..ептен тоа ве увреди и погоди...ко којзнае што да напраил...не се трескајте од земја....
За прав спортист, професионалец и + репрезентативец (повремен) е срамно ваквно нешто да направи со дресот на еден од најценетите и најдобар фудбалер во Италија па и во светот.

За прав спортист, професионалец и + репрезентативец (повремен) е срамно ваквно нешто да направи со дресот на еден од најценетите и најдобар фудбалер во Италија па и во светот.
И тоа толку ве увреди и погоди што испишавте 3 страни за тоа?

Голот на Мунтари толку ве увреди :icon_mrgr:
алал да ти е за споредбава...мешаш нешто што влијаеше и се деси во тек на утакмицата....со нешто што немаше ама апсолутно никакво влијание и значење и се случи после натпреварот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom