Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 февруари 2013
Мислења
53
Поени од реакции
15
Драги Кајганиџии....Ако немате никој за денот на вљубените не бидете тажни, сетете се дека немавте ни сида на Светскиот ден на сидата..
и дека не сте педер на 2ри февруар :)))
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 17:20 ---
Кога ќе сфатиш колку е саат за некои работи... само разочарување ти останува. Јбг, живот :)
Ќе идам со тоа дека премногу си умислувам. Ако се убедам себеси дека сум глуп, полесно ќе ми биде.
така се осекаш или ствано си ... оти ја се тешам со слична приказна на некој друг :D

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Драга,прснав од смеа на песнава и морам да ја поздравам специјално Ilumious и да и заблагодарам затоа што плачам од неа секојпат кога ќе постира некој од ''вујкојебина'' статусите на фејсбук :pos:
:D

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Абе Дарко бе ...
ехх.....ќути не ми ја пукај душава. кој пат да ја видам какви само мисли ми поминуваат, можам со саати да ја гледам и слушам. после неколку месеци не ја гледам и нормално ја подзаборавам, ама кога ќе ми излезе пред мене :oops: пак се од почеток.......на голема мака сум............па уште кога ќе ми рече: Еее здраво Дарко, добар си? :love:
Stiffler's mom

јас и таа (кога ќе дојде на гости, ок сеа не е баш ваква ама нешто слично.....)

п.с. овој ме потестува на мене, за оваа работа.

L

.Lost Angel.

Гостин
Човек без љубов е човек без свој лик, без своја трага, без свое име, без свое време, без своја содржина. се надевам дека еден ден ќе си заминам од овој свет пошто веќе овие работи не се трпат премногу е само се прашувам кога ќе пукне сето ова ... :гомце:

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Шуба работа слушнав вечерва,бре! Сум потсеќала на девојкава

После ‘комплиментите‘ дека личам на Kristen Stewart и типката од Paramore ова е и те како утешително, о јее.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Како бе да учам, кога на ХРТ почна American Pie двојката ?! Ај у пм, се видела вечерта :mad: .. Стифместр, хит ми броу ! :icon_mrgr:

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Kajг
Јес да човек на човека е волк,арно ама од време на време,кога сака,спремен е и на големи работи. Еве на пример човекот успеа да испрати човек во вселената. И тој човек си имаше земено гитара и преку технологија се поврза со други луѓе долу на земјата и си запеаја едно убо песне.Исто ко до нив да е.
Its the small things кајги

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Влегувам на темава и за момент помислив дека е Хит на денот!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Не ми се учи и само си мавам рефреш на форумов :tapp:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Седам сам у дневна соба, 4 ипол у недела сабајле, ја мрдам масава(2 маси се, една на ногарки една одоздола на тркалца), ја помрднав за 3-4 сантиметри таа долната и се распарчи... Онака ко експлозија низ цела соба... И прееска ми падна лажица од чиста мира... Хмм... :duh:

Ај поздрав.. се чувстувувам ко потресено...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom