Слаткар(истика)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Јас имав таа „огромна“ чест да се запознаам лично со Марко..
искрено не ми остави лош впечаток, в крај е флегма.. знај да те насмее само што една реченица ми ја кажуваше пола саат и на крајот немаше никаква смисла со муабетот :facepalm::D
Али во секој случај фин дечко е... настрана од се друго...
му кажав искрено дека не сум негов фан, немаше смисла да му правам лице на човекот.. и в крај онака кул ми изреагира..
да не се повторувам од претходниот пост, тоа е тоа што имам да го кажам за него. :гик:

Член од
7 февруари 2013
Мислења
53
Поени од реакции
15
ја не знам како не се срами да настапува пред таква публика..
пријателе кој се срами од пари ????
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 17:57 ---
ја не знам како не се срами да настапува пред таква публика..
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 18:02 ---
Па кој го терал? Многу ми е гајле ако има потенцијал кога не го користи.
тој ако не го користи ти го користиш дај бе не тропај глупости .. без зборење праи песни шо му се гледани по 2 милиони тие таквите као него одат по 30 години на логопеди тој е звезда алооооо а ти ако сакаш може и до утре да ми збориш али ти седиш на форум а тој ?????
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 18:03 ---
Па кој го терал? Многу ми е гајле ако има потенцијал кога не го користи.
тој ако не го користи ти го користиш дај бе не тропај глупости .. без зборење праи песни шо му се гледани по 2 милиони тие таквите као него одат по 30 години на логопеди тој е звезда алооооо а ти ако сакаш може и до утре да ми збориш али ти седиш на форум а тој ?????

M

Moon Child

Гостин
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 17:57 ---

--- надополнето: 9 февруари 2013 во 18:02 ---

--- надополнето: 9 февруари 2013 во 18:03 ---

И ти седиш на форум. Што зборуваш за мене кога ти истото го правиш. И Џастин Бибер има незнам ти колку гледаност, па тоа не е мерило за никаков квалитет.

Член од
5 јули 2008
Мислења
224
Поени од реакции
197
Јас не сум негов фан, ниту го слушам, ама гледам на темава има доста хејтери... :tapp:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
edinstveno neso kvalitetno od ponovive pesni.. ista ko Stan od Eminem

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.139
Поени од реакции
13.263
Од типов вредат само Остај ме да пишувам, Полетај, Како боли, Еден живот и сите останати како Внимание кога беше во ЕО.
Од новиот албум оваа Сара ми се сфиѓа и Разговор со совеста мислам беше ама не ми се нешто како овие горе споменатите.
Класика е добра исто, ама многу повеќе на рок ми иде него на рап :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.670
Поени од реакции
17.565
Остај ме да пишувам, Да полетам, класика, Mr. Komplex тие ми се врв после идат Милион, Разговор со совеста и останатити.

Е сега најискрено читам коментари као демек ова не е рап, рапот е улица итн итн. И сега демек сите кои се рапери во МКД се на улица растени? Абе ајде ти се молам на едно 99% проценти мама,тато му купвуваат телефони, коли, мотори или па им дават пари за да излезат да се начукаат а тие купуваат трева и остало. Сметки јадење пиење дома се платено па застанати на пола линкови пишат као демек го срамиш рапот, рапота е за уличен живот, за растењето на улица а сите тие истите најголемо достигнување од тој уличен живот им е тоа што нашле 5 денари покрај некоја шахта или на тротоар. Остај те си го човекот на рает си прај шо сипрај му успева ако не го сакате не го слушајте и тоа е тоа ама заслужува почит и на мн луѓе треба да им служе како мотивација во оној дел каде што од буваклно ништо дете на социјални случаеви стигна до ова само затоа што имаше сон и вложи труд. Тао е тоа. Јас искрено мн го поштовам

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.793
Поени од реакции
8.217
Ме посеќа муѕиката на оние IDJVideos песни од српскине рап трап глупости. Текстот ништо посебно веќе слушнато од Слаткар.

Има и некој добри песни но знае некогаш да забега со досадниве глупости.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Член од
15 јули 2007
Мислења
15.793
Поени од реакции
8.217
Досаден е Слаткар со песниве се му се текстовиве жени и марихуана. Ништо креативно се се вртат истите работи а кога ќе напише текст за други изведувачи има малку повеќе креативност човекот. Но кога ќе слушнеш повеќе песни од многу r'n'b, рап, трап, фолк повеќе комерцијални изведувачи не е ништо поразлично.

Kajgana Shop

На врв Bottom