- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Мортред асален херој?
Мортред ти е иста класа како Урса или Дроу, али ајде.
Тие двајца и да дојдат на 7ми левел ќе газат, мортред не е исто ефикасен на помали левели.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мортред асален херој?
Тие 3 хероја се најефикасни во mid-game, затоа се иста класа.Тие двајца и да дојдат на 7ми левел ќе газат, мортред не е исто ефикасен на помали левели.
Тие 3 хероја се најефикасни во mid-game, затоа се иста класа.
Одприлика од 8-ми до 16-17-ти левел.Кој е тој mid-game?
12-13 левел?
Одприлика од 8-ми до 16-17-ти левел.
Ако го играш како треба, како генкер, тогаш да.Значи според тебе Мортред е исто корисен на 8ми,9ти и 10ти левел како Ursa и Trax?
добро фала богу мортред не го сметав во тие "асални херои"... и без него ќе ја тепавмеМортред асален херој?
>како што требаАко го играш како треба, како генкер, тогаш да.
Ако го играш како треба, како генкер, тогаш да.
Ок, последен пат ќе се обидам да ти објаснам, ултито на Мортред е најефикасно на прв и втор левел, на прв поготово кога support хероите имаат по 700-800 hp, на втор левел еден крит може да смени цел тимфајт.Под тоа подразбираш корисна AoE магија како silence или способноста да одиш Рошан да го земеш?
Бидејќи освен ако на 8ми левел имаш споено treads и battlefury, не гледам како би им парирал на овие двајца. Поготово не на урса. Така да или објасни подобро што мислиш или не се ни труди, зашто нема смисла да те потпрашувам со секој пост. Мортред ако е најефикасен во mid-game, тогаш не знам што ти подразбираш под зборот ефикасност.
> not taking BKB as a first item>како што треба
>како генкер
со една магија ќе го запалат не трескај глупости
лилеее колку си јак, се извињавам дубоко, бкб прв ајтем на мортред е за бронз нубови, у право си, ок позз?платинум, 1941 дбр позз
oh gawd i lol'dМортредот не е добар late game carry Наикс ќе ја уништи
јебига баба, кога омаловажуваш без потреба мора да ги исправиме фактителилеее колку си јак
Ок, последен пат ќе се обидам да ти објаснам, ултито на Мортред е најефикасно на прв и втор левел, на прв поготово кога support хероите имаат по 700-800 hp, на втор левел еден крит може да смени цел тимфајт.
После тоа, ефикасноста и употребливоста на Мортред опаѓаат без разлика колку фарм има, Мортредот не е добар late game carry, Наикс, Лансер или Воид ќе ја уништат за 5 секунди.
Mortred ganker, god, што ли нема да прочитам...Ако го играш како треба, како генкер, тогаш да.