Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уживај додека си 7ми левел и тепаш нубови. Ко ќе кренеш малце повеќе левели и ќе почнат да ти се паѓаат јаки противници нема да ти е толку забавно.Изгледа начекавме тешки нубови![]()
Барем за мене - има. Додека бев низок левел на all pick од 5 хероја во тим 4 беа carry (и тоа стандардно drow ranger и снајпер ги гледав во секоја партија). Сеа сум 20ти левел и многу по-балансиран ни е тимот. 1 или 2ца carry, останатите support, tank, jungle... И сите си ја знаат својата улога. Може има влијание и фактот што одамна не играм all pick, туку sd, rd и ar, па сакал-нејќел мора да правиш баланс со останатите од тимот. Но дури и кога ќе се пуштам од време на време на all pick пак се бираат балансирани херои (а не drow и снајпер ко на почетокот).Дали стварно има разлика во левелите? Мислам мене ме има давано во very high мечмејкинг а сум 9ти...
ПС: Мечмејкинг е за никаде.... 85% од партиите ми дава некои фидери или некој што незнае ад одбере херој...
Барем за мене - има. Додека бев низок левел на all pick од 5 хероја во тим 4 беа carry (и тоа стандардно drow ranger и снајпер ги гледав во секоја партија). Сеа сум 20ти левел и многу по-балансиран ни е тимот. 1 или 2ца carry, останатите support, tank, jungle... И сите си ја знаат својата улога. Може има влијание и фактот што одамна не играм all pick, туку sd, rd и ar, па сакал-нејќел мора да правиш баланс со останатите од тимот. Но дури и кога ќе се пуштам од време на време на all pick пак се бираат балансирани херои (а не drow и снајпер ко на почетокот).
Да, точно. Late game е imba. Но што ако е во спротивниот тим?Јас се радувам кога ќе земе некој drow, зашто тој херој играј го/не го играј, пак е ѕвер и може да придонесе. Значи и најголем бот да е, барем ќе праи dmg и ќе треба да го фокусираат.
доста е само аурата шо влијае, ако си рејнџдСе согласувам дека drow е ептен јака, и најголемиот бот ќе изигра колку-толку добро со трахекс. Бидејќи е небалансирана уште не може да се игра на cm модот (i think) .
Само што играв со 4 руси у тим.доста е само аурата шо влијае, ако си рејнџд
инаку, имате приметено колку помалку руси има со новиот мечмејкинг?
![]()
доста е само аурата шо влијае, ако си рејнџд
инаку, имате приметено колку помалку руси има со новиот мечмејкинг?
![]()