DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха имаше теми отварано луѓе се нервираат не сакаат валв да им праќа веќе кијс :))))

viI9pr2.jpg

Изгледа начекавме тешки нубови:ROFLMAO:

Изгледа начекавме тешки нубови:ROFLMAO:
Уживај додека си 7ми левел и тепаш нубови. Ко ќе кренеш малце повеќе левели и ќе почнат да ти се паѓаат јаки противници нема да ти е толку забавно.

Btw, изгледајте ги овие 2 видеа. Првото е најнубската партија што сум ја гледал во живот, коментирана од Purge (буквално плачев од смеење), а второто е од Na'Vi Dendi како прави 44-0 со Akasha за 30 минути.

Дали стварно има разлика во левелите? Мислам мене ме има давано во very high мечмејкинг а сум 9ти...
ПС: Мечмејкинг е за никаде.... 85% од партиите ми дава некои фидери или некој што незнае ад одбере херој...

Дали стварно има разлика во левелите? Мислам мене ме има давано во very high мечмејкинг а сум 9ти...
ПС: Мечмејкинг е за никаде.... 85% од партиите ми дава некои фидери или некој што незнае ад одбере херој...
Барем за мене - има. Додека бев низок левел на all pick од 5 хероја во тим 4 беа carry (и тоа стандардно drow ranger и снајпер ги гледав во секоја партија). Сеа сум 20ти левел и многу по-балансиран ни е тимот. 1 или 2ца carry, останатите support, tank, jungle... И сите си ја знаат својата улога. Може има влијание и фактот што одамна не играм all pick, туку sd, rd и ar, па сакал-нејќел мора да правиш баланс со останатите од тимот. Но дури и кога ќе се пуштам од време на време на all pick пак се бираат балансирани херои (а не drow и снајпер ко на почетокот).

Барем за мене - има. Додека бев низок левел на all pick од 5 хероја во тим 4 беа carry (и тоа стандардно drow ranger и снајпер ги гледав во секоја партија). Сеа сум 20ти левел и многу по-балансиран ни е тимот. 1 или 2ца carry, останатите support, tank, jungle... И сите си ја знаат својата улога. Може има влијание и фактот што одамна не играм all pick, туку sd, rd и ar, па сакал-нејќел мора да правиш баланс со останатите од тимот. Но дури и кога ќе се пуштам од време на време на all pick пак се бираат балансирани херои (а не drow и снајпер ко на почетокот).

Јас се радувам кога ќе земе некој drow, зашто тој херој играј го/не го играј, пак е ѕвер и може да придонесе. Значи и најголем бот да е, барем ќе праи dmg и ќе треба да го фокусираат.

Јас се радувам кога ќе земе некој drow, зашто тој херој играј го/не го играј, пак е ѕвер и може да придонесе. Значи и најголем бот да е, барем ќе праи dmg и ќе треба да го фокусираат.
Да, точно. Late game е imba. Но што ако е во спротивниот тим?
Значи не е поентата партијата да биде еднострана затоа што едниот од тимовите ја има drow ranger, туку да се земат херои кои се балансирани па дури и да изгубиш - си изгубил од подобар тим, а не од небалансиран херој.

Се согласувам дека drow е ептен јака, и најголемиот бот ќе изигра колку-толку добро со трахекс. Бидејќи е небалансирана уште не може да се игра на cm модот (i think) .

Се согласувам дека drow е ептен јака, и најголемиот бот ќе изигра колку-толку добро со трахекс. Бидејќи е небалансирана уште не може да се игра на cm модот (i think) .
доста е само аурата шо влијае, ако си рејнџд :D
инаку, имате приметено колку помалку руси има со новиот мечмејкинг?
:D

Само што играв со 4 руси у тим.
Најбескорисна ствар е ова со јазикот, треба да им се даде ТОЕФЛ да положат, па кој положи може у English MM.

Имаше една партија каде шо играв јас Vengeful, другите двајца со мене имаа Drow и Lunа и рачунај колку dmg праевме во групни тепачки. :D

мене оваа ми беше мерачка партија, од 300, втора ми е ваква слична...
mYvLIgg.jpg

конечно тимот да ми земе асални херои за да ораме по мапа и брзо да ја завршиме (алал да му е на ворлок мид, реков ќе ја заебе ама дечкото си напраи септер у 12та)
преку кур ми е од фармањето на мечка/дроу или ретардирани херои како инвокер, виндранери шо не умираат...

Мортред асален херој?
Мортред ти е иста класа како Урса или Дроу, али ајде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom