Каде да купам опрема за вежбање?

• Креатор на темата Креатор на темата Wazzap
  • Време на започнување Време на започнување
moze nekoj ke kaze kakvo ima iskustvo so ovie magnetnite orbitreci,dali se poizdrzlivi.Do sega sum prasal onaka u drustvo i dosta go favoriziraat orbitrekot od top-shop,mislam deka bese platinium no za cudo nieden nema magneten pa taka mi visi vo glava nekoja sporedba dokolku nekoj veke koristi.

moze nekoj ke kaze kakvo ima iskustvo so ovie magnetnite orbitreci,dali se poizdrzlivi.Do sega sum prasal onaka u drustvo i dosta go favoriziraat orbitrekot od top-shop,mislam deka bese platinium no za cudo nieden nema magneten pa taka mi visi vo glava nekoja sporedba dokolku nekoj veke koristi.

А какви се тие магнетни орбитреци? Јас имам обичен Orbitrek Elite од Топ-Шоп, и можам да ти кажам дека е одличен, веќе една година секојдневно е користен и нема никаков проблем со издржливоста.

Да не знае некој дали продаваат кај нас p90x resistance straps/bands??

А какви се тие магнетни орбитреци? Јас имам обичен Orbitrek Elite од Топ-Шоп, и можам да ти кажам дека е одличен, веќе една година секојдневно е користен и нема никаков проблем со издржливоста.
pa gi ima po prodavnicite magnetnite orbitreci najverovatno pretpostavuvam deka ima nekoj magnet koj dava otpor(?).Gi reklamirat dosta i na pazar3.

pa gi ima po prodavnicite magnetnite orbitreci najverovatno pretpostavuvam deka ima nekoj magnet koj dava otpor(?).Gi reklamirat dosta i na pazar3.

Аха, епа овој јас што го имам има еден дел што притиска најобично на тркалото, има 4 нивоа на отпор, претпоставувам кај овие магнетните нема никакво механичко триење и би требало подолго да трае, веројатно тоа е предноста.

Од биди фит али некако ме зезаат штрафовите за теговите стегите се отштрафуваат:)

Каде можам да најдам тегчиња или бучици до 7-8кг и колку пари се ?

Ме интересира вратило каде има и каде е најефтино колку пари е.

Ме интересира каде можам да најдам во Македонија вакво нешто?
http://powerblock.com/#&panel1-1

Од амазон не може да се нарачаат? Од каде можам да порачам или да најдам кај нас?

Ме интересира каде можам да најдам во Македонија вакво нешто?
http://powerblock.com/#&panel1-1

Од амазон не може да се нарачаат? Од каде можам да порачам или да најдам кај нас?

Генијална идеја се теговиве.
Не знам кај да ги купиш, прв пат од тебе ги гледам.
Ништо, гуглај.
Овде се гледа кои им се international dealers, нив прво побарај ги.

Еве најдов нешто.
Ама delivery вршат само во Бугарија и Грчка од околниве земји.

ГТЦ 2 спрат.
--- надополнето: 2 октомври 2013 во 01:06 ---
Приземје,не може да се промени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom