Каде да купам опрема за вежбање?

• Креатор на темата Креатор на темата Wazzap
  • Време на започнување Време на започнување
Ако не те мрзи можеш да идеш до Рунерс у ГТЦ, за шипки не сум сигурен , но јас бев по тегови(дискови), и ако тоа што треба нема во моментот , нарачуваат и ќе ти кажат за ден-два да дојдеш да подигнеш.

Ако не те мрзи можеш да идеш до Рунерс у ГТЦ, за шипки не сум сигурен , но јас бев по тегови(дискови), и ако тоа што треба нема во моментот , нарачуваат и ќе ти кажат за ден-два да дојдеш да подигнеш.

Ај само кажи на кој кат е да не лутам утре :) немам баш време а планирам и да идам до VING фитнес што е на Илинденска спроти владата.

Некој да не има од ракавиците од гет реди харбиндер марката? Како се имаат покажано?

вратило кај можи да се најди, ама не од оние од бидифит со се обесват одозгора, туку шо се прицврстува во рамката на вратата

177879_143165035841408_915788803_o.jpg

25-30 фунти TAPOUT GLOVES

Кај можам да најдам некои поефтини ракавици за вежбање?

mi treba mislenje za orbitrek za domasna upotreba,koj tip i od kade da go kupam,kako i koi se podobri izdrzlivi -magneten ili so kais?

mi treba mislenje za orbitrek za domasna upotreba,koj tip i od kade da go kupam,kako i koi se podobri izdrzlivi -magneten ili so kais?
Јас имам од тој со каиш, стар е , не е многу работен и сега скоро му се скина каишот и се скрши еден штраф дебел 2цм. Имам видено и од тие со магнет и покомпактно изгледаат, ама не знам колку се склони кон дефекти, можеби поквалитетно се изработуваат. Искрено не се заморував кога ќе го возев, повеќе ми брка работа трчање или возење велосипед, ама брка работа ако имаш поголем вишок на килограми.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom