2
~2A
Гостин
Значи Оксерот 2 минути невнимание и добро ке не рокне, и Генпамп го имам двознак....
Ти еам талентот...
Јас таа Генпамп 2ка, а губи 2-0, а Оксер 1 на прилично висока сума...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи Оксерот 2 минути невнимание и добро ке не рокне, и Генпамп го имам двознак....
Ти еам талентот...
Јас уште Спарта Р. ГГ3+ и Чезена 2-4 ги чекам ама тешко дека ќе влезатЈа чека ли некој Ватфорд ГГ3+ или ГГ ,ќе дадат ли??
Јас сингл ја имам.
Ајдеее
Ја чека ли некој Ватфорд ГГ3+ или ГГ ,ќе дадат ли??
Јас сингл ја имам.
Ајдеее
среча прати храбрие...Прегледај го приврзокот 57846
Auxere se mislev da ja stavam i tuka 1 mi se gleda najsigurna za denes, ali ja imam singl i zatoa tuka 1x.
Исто и Алмериа ја имам 2+ пп сингл. Мислам дека ќе има таму многу голови.
Тикетот има 7,58 коеф на бет365, ајде денеска добитни.
Хаха ваљда не сум ,ајде нека дадат порано гол да не се нервираме у пм !Jaс ја чекам ГГ3+, не е сингл ама е на доста добро ливче, до сега добро иде, добивката е голема. Би требало да ја даде. Ваљда не си малер ти![]()
Ајде уште тикетов да паднат на Мец 2 гола и на алмериа уште еден гол и денеска ќе има јако славење. Вака со сингловите нема да имам многу ќар оти многу голем ми е влогот на тикетот. По 500 сингловите беа, а тикетот на 1000 че е игран.среча прати храбрие...![]()
јас чекам newtown да свртит ама тешко изгледа- овие велсовците не знаеш шо да ги пишиш, требеше да ги пропуштам.. еве што пишав:Ајде уште тикетов да паднат на Мец 2 гола и на алмериа уште еден гол и денеска ќе има јако славење. Вака со сингловите нема да имам многу ќар оти многу голем ми е влогот на тикетот. По 500 сингловите беа, а тикетот на 1000 че е игран.
bala - newtown... 2 (е овие дупат работа, мамето нивно)dundee - ross county ....X-X
2-1Ја чека ли некој Ватфорд ГГ3+ или ГГ ,ќе дадат ли??
Јас сингл ја имам.
Ајдеее
Денес добитен во секоја можна смисла. Имав два синглови играно двата добитни, и тикетот 7.58 коеф добитен. Ај сега кој има на бет365 вадено пари да ми кажи како оди постапката, оти собрав 560 евра. Сакам да оставам 160, 400 да ги извадам. Ај да не учам и таму чколија како се вадат, во порака пишете кој знае. Оти ко ќе стегнам Witdrawn mi vika da mi se javat na tel.Прегледај го приврзокот 57846
Auxere se mislev da ja stavam i tuka 1 mi se gleda najsigurna za denes, ali ja imam singl i zatoa tuka 1x.
Исто и Алмериа ја имам 2+ пп сингл. Мислам дека ќе има таму многу голови.
Тикетот има 7,58 коеф на бет365, ајде денеска добитни.
Браво Браво... Свака ти част... Дај молим те нешто за утре...Braunschweig-Aalen 18:00
Брауншвајг на овој натпревар ќе биде без двата свои најдобри напаѓачи-Кумбела и Крупке. Првиот поради суспензија, а вториот поради повреда ќе го нема најмалку уште 3 натпревари. Двајцата сезонава имаат постигнато 20 од 37те голови сезонава.
Двете екипи се во топ 3 најдобри одбрани во лигата, со примени 16/18 гола во 20 натпревари. Ален исто имаат и релативно слаб напад со постигнати 22 гола. Со таков напад го држат солидното 6то место на табела, што значи резултатите ги базираат на добрата одбрана.
Брауншвајг се први со 12 поени предност пред 3-тиот кој игра плејоф за влез во прва Бундес, така да можат да си дозволат и кикс. Многу веројатно реми без голови.
Мој тип: 0-2 гола 1.8, а за похрабрите 0-1 гол 3.1, Х 3.45 и Х2 1.99
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 10:48 ---
Cambuur-Vendam 20:00
Камбур имаат одличен скор на домашен терен 7 1 1 додека Вендам имаат променлива форма на гости 2 2 4.
На последните 2 натпревари Камбур освоија само 1 бод во дуели со директни противници за промоција ( пораз од Спарта 1:0 која има скор дома од 8 1 0 и нерешено дома 2:2 со Волендам).
Мое мислење е дека сега е шансата дома да се освојат 3 бода и да се зацврсти позицијата во плејоф зоната со една победа.
Вендам последните 4 натпревари ги игра гол-гол ( 1:1 ; 1:1 ; 2:1 и 3:1)
Мој тип: 1&3+ 1.95 во комбинацја може да влезе и ГГ&3+ 1.75 сепак е Холандија 2ра и реално е да се очекуваат голови.
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 11:06 ---
Двaтa натпревари погоре ќе ги искомбинирам со Monaco-Le Havre 2-4 1.47( не очекувам Ле Авр да постигне повеќе од 1 гол, а Монако мислам дека ќе ја подобри формата дома и ќе даде 2 но не и повеќe голови. Веројатени резултати 1:1 2:0 2:1) и Dundee FC-Ross County X21.36( табелата и формата на двете екипи кажуваат се).
7 коеф.
Braunschweig-Aalen 18:00
Мој тип: 0-2 гола 1.8, а за похрабрите 0-1 гол 3.1, Х 3.45 и Х2 1.99
Cambuur-Vendam 20:00
Мој тип: 1&3+ 1.95 во комбинацја може да влезе и ГГ&3+ 1.75 сепак е Холандија 2ра и реално е да се очекуваат голови. Одложена
Двaтa натпревари погоре ќе ги искомбинирам со Monaco-Le Havre 2-4 1.47 и Dundee FC-Ross County X2 1.36.
7 коеф.
како и да е, ја лупнам шарлот -99,5 коша, мислам дека проаѓа то. исто ги пишав и њу орлеанс -95,5 и детроит -99,5. ова за детроит мислам дека е поклон. кој сака место шарлот, можи да ја проба лејксерс -105,5 коша. мислам дека ни 100 нема да дадат.дрвата лејкерс дома примија 100 коша од Шарлот , не па во гости со пола тим во аут.