Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Braunschweig-Aalen 18:00

Брауншвајг на овој натпревар ќе биде без двата свои најдобри напаѓачи-Кумбела и Крупке. Првиот поради суспензија, а вториот поради повреда ќе го нема најмалку уште 3 натпревари. Двајцата сезонава имаат постигнато 20 од 37те голови сезонава.

Двете екипи се во топ 3 најдобри одбрани во лигата, со примени 16/18 гола во 20 натпревари. Ален исто имаат и релативно слаб напад со постигнати 22 гола. Со таков напад го држат солидното 6то место на табела, што значи резултатите ги базираат на добрата одбрана.

Брауншвајг се први со 12 поени предност пред 3-тиот кој игра плејоф за влез во прва Бундес, така да можат да си дозволат и кикс. Многу веројатно реми без голови.

Мој тип: 0-2 гола 1.8, а за похрабрите 0-1 гол 3.1, Х 3.45 и Х2 1.99
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 10:48 ---
Cambuur-Vendam 20:00

Камбур имаат одличен скор на домашен терен 7 1 1 додека Вендам имаат променлива форма на гости 2 2 4.

На последните 2 натпревари Камбур освоија само 1 бод во дуели со директни противници за промоција ( пораз од Спарта 1:0 која има скор дома од 8 1 0 и нерешено дома 2:2 со Волендам).

Мое мислење е дека сега е шансата дома да се освојат 3 бода и да се зацврсти позицијата во плејоф зоната со една победа.
Вендам последните 4 натпревари ги игра гол-гол ( 1:1 ; 1:1 ; 2:1 и 3:1)

Мој тип: 1&3+ 1.95 во комбинацја може да влезе и ГГ&3+ 1.75 сепак е Холандија 2ра и реално е да се очекуваат голови.
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 11:06 ---
Двaтa натпревари погоре ќе ги искомбинирам со Monaco-Le Havre 2-4 1.47( не очекувам Ле Авр да постигне повеќе од 1 гол, а Монако мислам дека ќе ја подобри формата дома и ќе даде 2 но не и повеќe голови. Веројатени резултати 1:1 2:0 2:1) и Dundee FC-Ross County X2 1.36( табелата и формата на двете екипи кажуваат се).

7 коеф.
Значи
Braunschweig-Aalen - 0-2..
Cambuur-Vendam - GG&3+
Monaco-Le Havre 2-4
Dundee FC-Ross County X2

6.30 e коеф, го пуштив за 50 денари...

Droylsden - Gainsborough 1 можно е 3за 3 да играат

И да ве прашам за предлогот шо го дадов пред 3-4 дена има заинтересирани или не за да се започне неколкумина покажаа интерес и некои објавија по некој тип пред 2 дена ако има сериозни ОК ако не воопшто да не почнуваме да си репаме само тип без анализи во темава тука.

И да ве прашам за предлогот шо го дадов пред 3-4 дена има заинтересирани или не за да се започне неколкумина покажаа интерес и некои објавија по некој тип пред 2 дена ако има сериозни ОК ако не воопшто да не почнуваме да си репаме само тип без анализи во темава тука.

Јас се регистрирав таму, ама немам навика и не ми текна моите типови денес и таму да ги постирам. Убаво би било и јавно да се искажеме колку би го пратиле и тој форум да не постираме за џабе.

Шарлот-т1 - 98,5 1.9

Со оглед дека вчера Лејкерси загубија од Бостон убедливо и пласманот во плејофот моментално е во знак прашање денес против Шарлот на гостински терен која се смета за една од најслабите екипи во НБА не смее да помисли на ништо друго освен на победа..Гасол не игра а Хауард е неизвесен ..Брајант вчера имаше 0 асистенции и денес веројатно ќе изигра посталожено и секој напад би требало да му биди од 15 до 24 секунди на Лејкерси бидејќи не демонстрираат некоја брза кошарка каде се постигнуваат многу поени...поентата ми е дека ако сакаат да победат не смеат да дозволат да примат 100 коша од еден мизерен Шарлот..време е да почнат да играат одбрана а и Шарлот немаат некој квалитетен напад за 100 кошеви без разлика дека е НБА.

Можно е, така изгледа ама гледам дека Droylsden нема некои голем шанси за опстанок заостанува 14 бода , пак Gainsborough се бори за play-off. Можда соработката ќе е да ги земе Gainsborough 3те бода.

Miami - Clippers H1
Detroit - San antonio 2
Oklahoma - Phoenix H1

Шарлот-т1 - 98,5 1.9

Со оглед дека вчера Лејкерси загубија од Бостон убедливо и пласманот во плејофот моментално е во знак прашање денес против Шарлот на гостински терен која се смета за една од најслабите екипи во НБА не смее да помисли на ништо друго освен на победа..Гасол не игра а Хауард е неизвесен ..Брајант вчера имаше 0 асистенции и денес веројатно ќе изигра посталожено и секој напад би требало да му биди од 15 до 24 секунди на Лејкерси бидејќи не демонстрираат некоја брза кошарка каде се постигнуваат многу поени...поентата ми е дека ако сакаат да победат не смеат да дозволат да примат 100 коша од еден мизерен Шарлот..време е да почнат да играат одбрана а и Шарлот немаат некој квалитетен напад за 100 кошеви без разлика дека е НБА.

дрвата лејкерс дома примија 100 коша од Шарлот , не па во гости со пола тим во аут.

I'm IN

Абе и прошлата недела Gainsborough имаше СОРАБОТКА со Бостон па видовме шо ни напрај....:eek:
Им требаше утакмицата,на Бостон ништо не им значеше,па не заебаа....
Со овие клошарски екипи ништо не е сигурно,дури ни кога делува дека имаат некаква соработка низ годините....
Како и да е,вреди да се проба...

дрвата лејкерс дома примија 100 коша од Шарлот , не па во гости со пола тим во аут.

со оглед дека лејкерси под никој случај неможат над 100 коша моментално да дадат тогаш ако примат над 100 ќе изгубат и со здравје нека си го носат....поинаку ќе се одвива утамкицата. не се ретардирани одат на брзи напади

Вчера цела четвртина играа преку Коби... На полувреме носеше замотан лакт, така да, кој знае...

па нема на кој да играат а и зошто би ја играле незнам јас само против нив играм пошто веза немаат :) вечер е добра Клиперси да губат со хендикеп од Мајами пошто се без Грифин и Пол па и да се ќе губат.

Оксер ми е 1 вечерва, некако влегоа во добра форма, 5 гола дадоа на гости и би требало моралот да им е на врвно ниво... али Французи, јебАш га...

Оксер ми е 1 вечерва, некако влегоа во добра форма, 5 гола дадоа на гости и би требало моралот да им е на врвно ниво... али Французи, јебАш га...
точен резултат 3:1 :D....Турс на последните 6 средби го игра овој резултат

Последен апел :D
Формирана е ФБ група секој кој сака да се приклучи еве правилата кои се .Кој мисли дека може да ги исполни слободно нека пушти понуда за пријател тука.
Нема прогледување низ прсти како во претходната бидејки не сум јас админ.
Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom