Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
tik.jpg
Auxere se mislev da ja stavam i tuka 1 mi se gleda najsigurna za denes, ali ja imam singl i zatoa tuka 1x.
Исто и Алмериа ја имам 2+ пп сингл. Мислам дека ќе има таму многу голови.
Тикетот има 7,58 коеф на бет365, ајде денеска добитни.

Последен апел :D
Формирана е ФБ група секој кој сака да се приклучи еве правилата кои се .Кој мисли дека може да ги исполни слободно нека пушти понуда за пријател тука.
Нема прогледување низ прсти како во претходната бидејки не сум јас админ.
Поздрав.
Правилата само мене не ми ги отвора?

Последен апел :D
Формирана е ФБ група секој кој сака да се приклучи еве правилата кои се .Кој мисли дека може да ги исполни слободно нека пушти понуда за пријател тука.
Нема прогледување низ прсти како во претходната бидејки не сум јас админ.
Поздрав.
не ми ги отвора правилата, ако не ти е тешко ископирај ги и испрати ми ги во пп.

Прегледај го приврзокот 57846
Auxere se mislev da ja stavam i tuka 1 mi se gleda najsigurna za denes, ali ja imam singl i zatoa tuka 1x.
Исто и Алмериа ја имам 2+ пп сингл. Мислам дека ќе има таму многу голови.
Тикетот има 7,58 коеф на бет365, ајде денеска добитни.
auxere 0-2 како најсигурна (јас сакав 2ка да ја пишам)...а алмериа 1 & 2-3 гола ;)

Абе пичка ти мајчина во то малерот да ти ебам јас. Од 7 утакмици хол2 бирам 5 за ГГ1, и во старт ја исфрлам Ден Бош...тие за 4 мин 1-1 како можи бе еј!?!!?!:eek: а од моите, одбраните, одма по тиква, една си ја одложија, а друга е веќе 0-2...се знае како завршуваат таквите...0-3, 0-4 :tapp:

Тешко ќе можам да се држам до овие правила, ама со среќа да ви е и многу пари да извадите (y)

(y) Ценам искреност и фала за искрените желби

Уууу 10 анализи неделно е многу бе луѓе. Ја преку недела ретко играм нешто "анализирано"

Значи и ја отпаѓам :)

Знам дека изгледаат многу на прв поглед 10:eek: ама 10 = 5 во работни денови + 5 во викенд како пример го давам ова и нормално не мора да се секогаш десет некогаш ке се 8-9 некогаш 12 или 11 али ОК секој си знае:)

Значи Оксерот 2 минути невнимание и добро ке не рокне, и Генпамп го имам двознак....
Ти еам талентот...

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom