Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Би сакал едно ваше мислење во врска со следново да бидам краток девојката која стварно премногу ми се свиѓа со која веќе долго време контактирам е поголема од мене скоро 4 ипол години ми треба ваше мислење дали е океј според вас? :)
Дали е океј... што?

Да излезете на кафе? Да започнете врска? Да се мувате без обврски?

Што и да е во прашање, се сведува на тоа дали е океј за тебе и за неа. Останатиот свет, реално, нема преголемо влијание.

Поздрав и со лесно.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Абе друг имам цитирано али ајде нема врска. Зависи ти колку години имаш, ако си под 18 може и за педофилија да ја обвинат. :D Сепак боље старо да те учи него младо да те мучи.
Не го плаши човекот. Еден беше главен фраер - имаше постара девојка, шо го носеше и го пречекуваше на школо со колата:)))
Тој беше 17, таа 22-23...
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 11:35 ---
Боцни ја, ако ти врати пиши и.
Мене ме боцна еден, па го блокирав. Боцкање може со некој што си го имаш муабетот.

L

.Lost Angel.

Гостин
Не го плаши човекот. Еден беше главен фраер - имаше постара девојка, шо го носеше и го пречекуваше на школо со колата:)))
Не е финтава фраер да бидам него, целата работа ми беше да слушнам само мислење чисто информативно :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Не е финтава фраер да бидам него, целата работа ми беше да слушнам само мислење чисто информативно :)
Колку што разбрав, ти ни на кафе не си бил со неа, а збориш запроблем у врсак заради годините. 4 години не се никаков проблем, особено ако си над 25. А ти си колку што се сеќавам некаде 19-20.

L

Luki Junior

Гостин
Колку што разбрав, ти ни на кафе не си бил со неа, а збориш запроблем у врсак заради годините. 4 години не се никаков проблем, особено ако си над 25. А ти си колку што се сеќавам некаде 19-20.
Он е 19, а она напуни 24 некна. И е малечок, ама нејќе да си признае сам на себе. :P:P:P:P:P

Озбилно.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Он е 19, а она напуни 24 некна. И е малечок, ама нејќе да си признае сам на себе. :P:P:P:P:P

Озбилно.
Луки, битно е дали се таман. Јас ако се прашувам никако не препорачувам помладо машко, ама секој си е посебна приказна.
А Лост Ангел ништо не кажува. Само разликата у години...

L

Luki Junior

Гостин
Луки, битно е дали се таман. Јас ако се прашувам никако не препорачувам помладо машко, ама секој си е посебна приказна.
А Лост Ангел ништо не кажува. Само разликата у години...
Тета, точно оти човеците требе да са таман еден за друг. Ама јас не сам женско, ама и јас ак се питам помало машко не препорачувам. Оти ќе е најбољи ебач у друштво как опнал 5 години постара пи*ка. И оваа ситуација е една од најдобрите случаи.

Gregory9

Anonymous
Член од
12 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
296
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 11:35 ---

Мене ме боцна еден, па го блокирав. Боцкање може со некој што си го имаш муабетот.
Абе според мене ок е женското да е постаро само 1-2 години (зборам за мене), све друго не би прифатил. Еднаш имам пробано со боцкање и фидбекот од другата страна бил ок, мислам дека она прва ми пиша.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Тета, точно оти човеците требе да са таман еден за друг. Ама јас не сам женско, ама и јас ак се питам помало машко не препорачувам. Оти ќе е најбољи ебач у друштво как опнал 5 години постара пи*ка. И оваа ситуација е една од најдобрите случаи.
Тета, он сака да одат на озбилно. Не го занима уем бенг тенку мем (така ли беше поговорката :)
Ама нели треба прво на кафе, мафе, ово оно :)
Ај вие машките подучете го како се прави тоа со постара. ЈАс имав еден дечко помлад од мене, и ако чекав на него, ќе се изначекав.
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 12:22 ---
Абе според мене ок е женското да е постаро само 1-2 години (зборам за мене), све друго не би прифатил. Еднаш имам пробано со боцкање и фидбекот од другата страна бил ок, мислам дека она прва ми пиша.
Хахах! Ме замисли тоа боцкањето. имам еден познаник што ме боцка на фб. Викаш сака на „кафе“ да одиме? А јас пак мислам онака боц боц:rolleyes:

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154

Озбилно.
Можеби е 19 години ама размислува многу позрело од некои повозрасни :pipi:
Не го бранам но само кажувам како е :)

L

Luki Junior

Гостин
Тета, он сака да одат на озбилно. Не го занима уем бенг тенку мем (така ли беше поговорката :)
Ама нели треба прво на кафе, мафе, ово оно :)
Ај вие машките подучете го како се прави тоа со постара. ЈАс имав еден дечко помлад од мене, и ако чекав на него, ќе се изначекав.
Тета, јас го разбирам и него, разбирам те и тебе.
Ама, 19 годишен шо стварно сака нешто и шо мисле дека сака нешто са 2 различни работи. Он е на втората фаза, а првата е скриена негде у потсвеста. Не е бил само он на 19 години...
Второ, со wham bam thank you ma'am ќе се позанимават неговите другари. Зашо? Еми оти сите другари са педери у душа на еден начин за тија работи. И да сака и да нејќе, темата ќе дојде на разговор. Знам, оти ќе ми речете дека другарите немат врска, оти сите работи са меѓу двујцата... Ама да те цитирам тебе, новата година, џипо и локајнето...
Трето, гарант контактите са само преко интернет, и не са со кафосувајне, или маабети. Фалат ного работи од еден средностатистички разговор.
Четврто, џабе е школо. Едноставно има друг mindset. A, mindset за вија работи се граде со искуство... Нешто како, You cannot win a war only by reading books.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Tи да не си дотичната, постарата?
Јас не знам која е таа.. само давам совет бидејки го добро познавам дечкото. :) и не може тек така преку интернет да се кажува дали е мал или е голем.
Ватевр...Тој си побара совет ние сме овде да му го дадеме нели?

Програмерите са едни од најпаметните човеци на земјата. Ти си само оште еден доказ за таа теза. Најозбилно. :)
Но не и овој пат...Sorry.

Kajgana Shop

На врв Bottom