Тета, он сака да одат на озбилно. Не го занима уем бенг тенку мем (така ли беше поговорката
Ама нели треба прво на кафе, мафе, ово оно
Ај вие машките подучете го како се прави тоа со постара. ЈАс имав еден дечко помлад од мене, и ако чекав на него, ќе се изначекав.
Тета, јас го разбирам и него, разбирам те и тебе.
Ама, 19 годишен шо стварно сака нешто и шо мисле дека сака нешто са 2 различни работи. Он е на втората фаза, а првата е скриена негде у потсвеста. Не е бил само он на 19 години...
Второ, со wham bam thank you ma'am ќе се позанимават неговите другари. Зашо? Еми оти сите другари са педери у душа на еден начин за тија работи. И да сака и да нејќе, темата ќе дојде на разговор. Знам, оти ќе ми речете дека другарите немат врска, оти сите работи са меѓу двујцата... Ама да те цитирам тебе, новата година, џипо и локајнето...
Трето, гарант контактите са само преко интернет, и не са со кафосувајне, или маабети. Фалат ного работи од еден средностатистички разговор.
Четврто, џабе е школо. Едноставно има друг mindset. A, mindset за вија работи се граде со искуство... Нешто како, You cannot win a war only by reading books.