Тета, он сака да одат на озбилно. Не го занима уем бенг тенку мем (така ли беше поговорката
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ама нели треба прво на кафе, мафе, ово оно
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ај вие машките подучете го како се прави тоа со постара. ЈАс имав еден дечко помлад од мене, и ако чекав на него, ќе се изначекав.
Тета, јас го разбирам и него, разбирам те и тебе.
Ама, 19 годишен шо стварно сака нешто и шо мисле дека сака нешто са 2 различни работи. Он е на втората фаза, а првата е скриена негде у потсвеста. Не е бил само он на 19 години...
Второ, со wham bam thank you ma'am ќе се позанимават неговите другари. Зашо? Еми оти сите другари са педери у душа на еден начин за тија работи. И да сака и да нејќе, темата ќе дојде на разговор. Знам, оти ќе ми речете дека другарите немат врска, оти сите работи са меѓу двујцата... Ама да те цитирам тебе, новата година, џипо и локајнето...
Трето, гарант контактите са само преко интернет, и не са со кафосувајне, или маабети. Фалат ного работи од еден средностатистички разговор.
Четврто, џабе е школо. Едноставно има друг mindset. A, mindset за вија работи се граде со искуство... Нешто како, You cannot win a war only by reading books.