Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
7 февруари 2013
Мислења
33
Поени од реакции
8
не бе, пред да и пишам нешто ќе се помислам убо дали има смисла, оти неќам да испаднат сељак

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
не бе, пред да и пишам нешто ќе се помислам убо дали има смисла, оти неќам да испаднат сељак
Дај опис на чупево, школска, нешколска, познајничка, непознајничка :)
Инаку јас че се обидам да ти помогнам шо да пишиш. Јас на мојава женска пред да ми стани женска збирав збирав храброст да пишам и јок тешко ми одеше да ја чепнам оти ни ја знаев ни ја познавав. И така една вечер сестра ми на чатот напиша смајли и ми рече, ова ти сам да го пратиш важи? Сам одлучи, ако сакаш избриши го. И во моментот дури јас размислував, трассссссс ентер стегна и нештово се прати. И така јас младо детуле ја турнав на кревет демек нервозен како без моја дозвола си дозволи да го прати бла бла, и едно време на чатот шлушам бумп вратено. И тргна муабетот сам по себе. :D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
значи едно смајли е доволно :D
Kaj мене замисли така тргна. Едно ебано смајли вакво ито :) . На истото смајли ми беше вратено со смајли. И после почнуваат некои муабетчиња за запознавање.

Член од
7 февруари 2013
Мислења
33
Поени од реакции
8
епа ќе ја пробаме варијантата со смајли, ако не тргни ќе пробаме со нешто друго :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Дај опис на чупево, школска, нешколска, познајничка, непознајничка :)
Инаку јас че се обидам да ти помогнам шо да пишиш. Јас на мојава женска пред да ми стани женска збирав збирав храброст да пишам и јок тешко ми одеше да ја чепнам оти ни ја знаев ни ја познавав. И така една вечер сестра ми на чатот напиша смајли и ми рече, ова ти сам да го пратиш важи? Сам одлучи, ако сакаш избриши го. И во моментот дури јас размислував, трассссссс ентер стегна и нештово се прати. И така јас младо детуле ја турнав на кревет демек нервозен како без моја дозвола си дозволи да го прати бла бла, и едно време на чатот шлушам бумп вратено. И тргна муабетот сам по себе. :D
А јас па еднаш :)
На чат на еден другар сакав да му пишам нешто, и почнувам пишувам, а не ни гледам на кој праќам, и го пратив тоа, и ми стига повратно, важи важи, ќе ти се јавам, и кога гледам сум пишал на некоја цура. И почнав, нешто извини ау, и се отворија тука и други муабети, кај си на факс, такви некои прашања. :D И се замуабетивме, и чат-пат се слушаме пак.:D

Нека ја проба Горио фората, може ќе запали аутото.:D

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
епа ќе ја пробаме варијантата со смајли, ако не тргни ќе пробаме со нешто друго :)
Не се стегај, не се ограничувај, опуштено и слободно. Слободниот муабет подобар впечаток остава. Општо секое поставување граници негде можи да ти избија со појава на грешка или неочекуван расплет кој неубо би го прифатил. Пример за то дека слободата(барем така мислам ако тргнувам од мене) е подобра и поефикасна, имав пред некој месец кога само што полагав огромен колоквиум, Облигационо право, кој знај знај, не е битно, се качив горе в радио и требаше да снимам емисија за пост рок.Пред очи не ми се гледаше, пол сат дремнат ко жив умрен бев. Ни текст ништо спремно немав пред мене, знаев само кои бендови ќе ги пуштам и толку. Седнав во тоа собичето пред микрофон, ја стартоваа програмата за снимање и ко распалив рс рс, епен појако испадна од сето претходно снимање за чие остварување сум користел печатени ливчиња пред мене со текст за бендовите.
Зато слободно, замисли си само која ти е целта и пали :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
секогаш покушавам да сум природен оти неќам да ја заебам работата :)
Абе пиши и - Педер, нем да ме заебеш, чекам те у XX часот на XX место, нем да си закаснал

П.С Сериозен сум, ова пали... демек си згрешил чат, ама биди повулгарен како стварно да пишуваш со другар и НИКАКО смајли ако го пишеш овоа

L

.Lost Angel.

Гостин
Чао рибе, стигао је аквариум ;)
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 21:36 ---
Би сакал едно ваше мислење во врска со следново да бидам краток девојката која стварно премногу ми се свиѓа со која веќе долго време контактирам е поголема од мене скоро 4 ипол години ми треба ваше мислење дали е океј според вас? :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Би сакал едно ваше мислење во врска со следново да бидам краток девојката која стварно премногу ми се свиѓа со која веќе долго време контактирам е поголема од мене скоро 4 ипол години ми треба ваше мислење дали е океј според вас? :)
На ваков муабет дедо ми (бог да си го прости) ми имаше речено: Шо, да не не и влегва?

Според Џишовото правило, се до 8 години разлика по апсолутна вредност е толерантно. Понатаму преминува во педофилија.

Cruise

Ja sam taj iz Cadjavice
Член од
1 јануари 2013
Мислења
2.038
Поени од реакции
940
На ваков муабет дедо ми (бог да си го прости) ми имаше речено: Шо, да не не и влегва?

Според Џишовото правило, се до 8 години разлика по апсолутна вредност е толерантно. Понатаму преминува во педофилија.
Она е постара,не е он постар од неа.Што,зорт да не види нешто?Ах бее

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Што прашуваш, дали да се фатиш со неа?

L

.Lost Angel.

Гостин
Што прашуваш, дали да се фатиш со неа?
Не туку дали според вас е океј таа разлика во год. за во врска и сл. :) Иако најискрено според мене нема врска годините но би сакал да слушнам и туѓо мислење во врска со ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom