Не ми смета воопшто само сум малку скептичен затоа што имам играно постара сетлерс и не ми беше баш интересна, ама благодарам сепак, ќе ја пробам седмицава, можеби има доволно промени за да го сменам мислењето
Како портал нешто слично ти е Quantum Conundrum, интересна беше кога ја пробав, вреди да се ѕирне.
Туку знае ли некој нешто слично на Civilization или Total War серијалите, нешто turn-based со замоци ова она, кралства нешо.
Инсталирај directx.Некој да ми помогни, како да ја инсталирам Тест Драјв Унлимитед 2..
Кога ќе го отворам сетапот, кликам Ран и ми излага Систем Ерор The program can`t start because XINPUT1_3.dll is missing from your computer...
Дај каже те ми како да го средам проблемов, да не биде за џабе да спуштав 7 гига...
Micro Machines V4 ?Нешто со колкички тркање, за мултиплеер двајца да играме (џојстик, тастатура). За другарче ми е незз цела конфигурација знам имаше 4 гига рам, Nvidia GeForce GT610, не беше лош процесорот не ми текнува само...
split secondНешто со колкички тркање, за мултиплеер двајца да играме (џојстик, тастатура). За другарче ми е незз цела конфигурација знам имаше 4 гига рам, Nvidia GeForce GT610, не беше лош процесорот не ми текнува само...
Како и на повеќето тука, така и на тебе ќе ти ги предложамСега ја играм Portal 2 многу интересна логича игра во прво лице од Valve. Мислам дека има добијано прва награда за најинтересна приказна не сум сигурен. Графика 10ка, кажете некоја игра со коли немора да е NFS.
Ignite брат. Моментот се случува кога ќе го пуштиш нитрото и ќе го држиш цела минута.кажете некоја игра со коли немора да е NFS.