Препораки за игри

Член од
30 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
136
Не ми смета воопшто само сум малку скептичен затоа што имам играно постара сетлерс и не ми беше баш интересна, ама благодарам сепак, ќе ја пробам седмицава, можеби има доволно промени за да го сменам мислењето :D

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Како портал нешто слично ти е Quantum Conundrum, интересна беше кога ја пробав, вреди да се ѕирне.

Туку знае ли некој нешто слично на Civilization или Total War серијалите, нешто turn-based со замоци ова она, кралства нешо.

Член од
16 мај 2012
Мислења
27
Поени од реакции
0
Кажете некоја first-person puzzle што наликува на Портал и античембер

Член од
30 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
136
hEnDo
Heroes of M&M мислам дека нема градење замоци и водење свое кралство, повеќе е свртена кон комбат колку што се сеќавам на она што го играв од петката, ако грешам кажи ми да ја пробам.
DaBeast
веќе ја постирав горе Quantum Conundrum која е first person puzzler многу слична на Portal мислам дека дури тимот е од луѓе кои работеле на Портал ако не се лажам.

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Некој да ми помогни, како да ја инсталирам Тест Драјв Унлимитед 2..
Кога ќе го отворам сетапот, кликам Ран и ми излага Систем Ерор The program can`t start because XINPUT1_3.dll is missing from your computer...
Дај каже те ми како да го средам проблемов, да не биде за џабе да спуштав 7 гига...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Некој да ми помогни, како да ја инсталирам Тест Драјв Унлимитед 2..
Кога ќе го отворам сетапот, кликам Ран и ми излага Систем Ерор The program can`t start because XINPUT1_3.dll is missing from your computer...
Дај каже те ми како да го средам проблемов, да не биде за џабе да спуштав 7 гига...
Инсталирај directx.

Член од
1 јануари 2013
Мислења
198
Поени од реакции
143
Menuvam Far Cry 3 , Hitman Absolution ili Sleeping dogs za Call of Duty Black Ops 2

С

сашенко

Гостин
Нешто со колкички тркање, за мултиплеер двајца да играме (џојстик, тастатура). За другарче ми е незз цела конфигурација знам имаше 4 гига рам, Nvidia GeForce GT610, не беше лош процесорот не ми текнува само...

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.490
Поени од реакции
58.966
Нешто со колкички тркање, за мултиплеер двајца да играме (џојстик, тастатура). За другарче ми е незз цела конфигурација знам имаше 4 гига рам, Nvidia GeForce GT610, не беше лош процесорот не ми текнува само...
Micro Machines V4 ?
Не е баш класично тркање, но интересна е за двајца :)

RC Racers Deluxe - Traxxas edition
...Малку стара е :D

Niggersinparis

добро вече
Член од
28 август 2012
Мислења
2.457
Поени од реакции
1.999
split second

Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
Сега ја играм Portal 2 многу интересна логича игра во прво лице од Valve. Мислам дека има добијано прва награда за најинтересна приказна не сум сигурен. Графика 10ка, кажете некоја игра со коли немора да е NFS. :)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.490
Поени од реакции
58.966
Сега ја играм Portal 2 многу интересна логича игра во прво лице од Valve. Мислам дека има добијано прва награда за најинтересна приказна не сум сигурен. Графика 10ка, кажете некоја игра со коли немора да е NFS. :)
Како и на повеќето тука, така и на тебе ќе ти ги предложам
Test Drive Unlimited
Race Driver Grid

...Заедно со NFS Most Wanted, моите омилени игри со коли :)

Член од
19 март 2012
Мислења
386
Поени од реакции
212
Некоја добра бесплатна MMORPG со добра графика?

Kajgana Shop

На врв Bottom