- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 6.134
- Поени од реакции
- 1.896
??????????Мафија 2 или F1 2010?
??????????Мафија 2 или F1 2010?
Земи си ја Формула 2010 и купи си волан. Поздрав :smir:Мафија 2 или F1 2010?
Ако оставаш индустријата да ти го прави изборот си свршил работа. Немора секој блокбастер веднаш да се изигра. Барај наоколу, барај и нешто помалку познато, и постаро и поново. И така случајно ќе налеташ на нешто интересно.Мафија 2 или F1 2010?
Зависи што бараш од игрите и што игри бараш, а додека бараш, еве ти 2 неделен бан од темаваАко оставаш индустријата да ти го прави изборот си свршил работа. Немора секој блокбастер веднаш да се изигра. Барај наоколу, барај и нешто помалку познато, и постаро и поново. И така случајно ќе налеташ на нешто интересно.
Ако мора меѓу двете, тогаш следи го ова: ако немаш волан, F1 ја исклучуваш, ти останува Мафија 2. Ако имаш волан фрлај паричка.
Ради ова ли му даде бан ?? :nesum:Зависи што бараш од игрите и што игри бараш, а додека бараш, еве ти 2 неделен бан од темава
Ubisoft Chessmaster XI е можи најдобар избор. Добро е нашминкан, има едно 50тина виртуелни непријали секој со различен рејтинг кои всушност се предефинирани поставки за енџинот, и има нерангирани, рангирани и турнирски игри со нив. Има голема база на лекции за учење, од почетнички до напредни. На најтешко, енџинот што го користи Chessmaster, The King, е проценет на рејтинг нешто над 2700. Со овај играв одреден период, и тоа со 10ката, ама прекинав. 11ката ја имам само ѕирнато.Кажете некој добар шах,ама да можам да играм и во tournament mode,или да има како ранкинг нешто,пошто ми се здосади обичниот шах од windows.
Ubisoft ми е поинтересен од овие 2 .А да не ти текнува како се викаше една друга игра мислам дека беше со Гари Каспаров и на времето одеше со Ентер списанието на цеде?Ја барам таа,ама никако не ми текнува името.Ubisoft Chessmaster XI е можи најдобар избор. Добро е нашминкан, има едно 50тина виртуелни непријали секој со различен рејтинг кои всушност се предефинирани поставки за енџинот, и има нерангирани, рангирани и турнирски игри со нив. Има голема база на лекции за учење, од почетнички до напредни. На најтешко, енџинот што го користи Chessmaster, The King, е проценет на рејтинг нешто над 2700. Со овај играв одреден период, и тоа со 10ката, ама прекинав. 11ката ја имам само ѕирнато.
Има и професинални шаховски програми, а таква е ChessBase Fritz 12. Има некои функции како анализатор на игри, па на завршни позиции, брзо снимање и отварање на изиграни партии. Има помоќен енџин, со рејтинг над 2800. Но не е толку нашминкан и нема предефинирани непријатели, треба сам да си ги поставуваш.
Епа од тие двете првата е од Ubisoft. Иначе таа со Kаспаров во името се вика Kasparov chessmate. За останати програми, на википедија имаш листа http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_chess_softwareUbisoft ми е поинтересен од овие 2 .А да не ти текнува како се викаше една друга игра мислам дека беше со Гари Каспаров и на времето одеше со Ентер списанието на цеде?Ја барам таа,ама никако не ми текнува името.