Ситница што ме нервира

Член од
1 февруари 2013
Мислења
5
Поени од реакции
5
Ауууу денеска како се изнервирав со вадење изводи на родени на умрени во МТВ.Неписмена администрација,а да не зборам за плаќање паркинг преку порака на мобилен.Толку ги мрзам тие таблите за зонско паркирање...тоа чудо!
Што ако некој незнае да ги праќа тие пораки,што ако некој нема мобилен...Жива пљачка се врши во државава...пошта,банка наплаќа по 30 ден.провизија....службеникот пишува Х наместо Д и вика така ја пишувал буквата Д.
Е многу се изнервирав:mad::notworthy:
Државна администрација = Земјоделска Задруга

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
1. Кога луѓе прават муабет за пари. Толку прави да се чувствувам непријатно тоа чудо едно. Никогаш нема да ги разберам тие муабети (волку сум фрлил за ова, толку сум извадил вчера, ова толку ме чинеше, ху керс).

2. Кога на човек лесно му летаат навреди за други.

3. А има една ама баш ситница која не можам да ја трпам, кога некој со лажиче за чај тропка по шолјата. :mad:

Член од
1 февруари 2013
Мислења
5
Поени од реакции
5
-чупи кои се понашаат како уличарки
-бричојте шо пијат кафе на улица читај широк сокак а мислат дека се на шанзелизе
-то шо работам по 10 сати и пак ништо не можам да си дозволам, добро ова не е ситница ама сепак ме фрустрира
-децата ко ќе ги пуштат од школо и почнуват да урлат
и то :rolleyes:
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 13:03 ---
-чупи кои се понашаат како уличарки
-бричојте шо пијат кафе на улица читај широк сокак а мислат дека се на шанзелизе
-то шо работам по 10 сати и пак ништо не можам да си дозволам, добро ова не е ситница ама сепак ме фрустрира
-децата ко ќе ги пуштат од школо и почнуват да урлат
и то :rolleyes:
"10 саати работа и пак ништо да не си дозволиш" верувај ми не само што фрустрира него мене и самата помисла дека покрај 10-12 саати работа секој ден и пак да неможам да решам се со заработеното ме УБИВА

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
бучава од правосмукалка , алармо на колата од комшијата долу шо не е престанат:facepalm:

Член од
7 февруари 2013
Мислења
53
Поени од реакции
15
se nerviram za toa sho ne mozam da se iznerviram ama koga ke se iznerviram pak sum neiznerviram samo da se najdeme u muabet :)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.309
Поени од реакции
7.041
за време на појадок,кога се мљацка,ужас....кога свират со автомобилите а веќе е стемнато,ами излези закачи му ја една ако си маж,вака трпи свирката(а богами и несоница)

ќе ми текни уште нешто........

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
Гласно и неартикулирано зборење, користење на ист збор повеке пати во една реченица, мрчење за се и сешто, намерна бавност кога нај не е потребна.

Член од
7 февруари 2013
Мислења
53
Поени од реакции
15
Гласно и неартикулирано зборење, користење на ист збор повеке пати во една реченица, мрчење за се и сешто, намерна бавност кога нај не е потребна.
toa se vikam sakam da bidam pointeresen ama se bunam neznam sho so mi se deshava ??? i koga ke pocni da zbori nekoj sho stvarno znae da zbori najloso e sho ovoj fateniuot vo vilica go prekinuva saka da ja ispravi prethodnata dosadna recenica so ushte po dosadna

Член од
27 септември 2011
Мислења
423
Поени од реакции
682
toa se vikam sakam da bidam pointeresen ama se bunam neznam sho so mi se deshava ??? i koga ke pocni da zbori nekoj sho stvarno znae da zbori najloso e sho ovoj fateniuot vo vilica go prekinuva saka da ja ispravi prethodnata dosadna recenica so ushte po dosadna
Нешто блиску до тоа...ако се направи некоја комбинација на сите ситници што ги набројав.

Член од
23 декември 2012
Мислења
64
Поени од реакции
21
Грешки во превод на филм. Од контакт ме вади.
Скратеници во порака.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Гребење со нокти по плочки. Има некој шо не го нервира ова?!

Kajgana Shop

На врв Bottom