Ситница што ме нервира

Cheross

COOL BOY
Член од
27 август 2011
Мислења
548
Поени од реакции
381
Се нервирам кога на некој треба да му глумам лубезност.

Ceci0

Captain
Член од
20 јануари 2011
Мислења
334
Поени од реакции
208
Се нервирам кога ќе ми се обеси некој до мене дури седам на компјутер, кога ми чепкаат по работи и кога не сум во право :P

D

Deleted member 55587

Гостин
Кога ми се растурени стварите за цртање и баш кога ми требаат неможам да ги најдам,кога без престан ми се гребе некој цигари,кога одложувам некои работи повеќе пати,кога неможам да заспијам,кога некој касни,а и кога јас самата каснам,кога тој на кого му се обраќам ме игнорира,не ме прати или ме прекинува,кога некој ми ствара тензија да завршам нешто побрзо,наредби,кога ќе заборавам нешто дома(мобилен на пр.) а веќе сум на автобуска или во автобус,сите реквизити во зима(чадор,шал,капа,ракавици...)на кои треба да мислам кога сум излезена...и така натаму. Ситно ама битно.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Кога ми се растурени стварите за цртање и баш кога ми требаат неможам да ги најдам,кога без престан ми се гребе некој цигари,кога одложувам некои работи повеќе пати,кога неможам да заспијам,кога некој касни,а и кога јас самата каснам,кога тој на кого му се обраќам ме игнорира,не ме прати или ме прекинува,кога некој ми ствара тензија да завршам нешто побрзо,наредби,кога ќе заборавам нешто дома(мобилен на пр.) а веќе сум на автобуска или во автобус,сите реквизити во зима(чадор,шал,капа,ракавици...)на кои треба да мислам кога сум излезена...и така натаму. Ситно ама битно.
Аии,не ме нервира ова,ме вади од кожа.Ај една две да се изгребе океј,али без престан бе цела кутија :mad:

Член од
21 мај 2012
Мислења
110
Поени од реакции
92
Кога не сум на работа и сакам да се одспијам и ме разбудат во 8-9 часот сабајле, кога треба да станувам рано, ме нервира безпотребно зборување како навиен да е некој, ме нервираат прости луге...и уште многу други

T

Tamora

Гостин
-чупи кои се понашаат како уличарки
-бричојте шо пијат кафе на улица читај широк сокак а мислат дека се на шанзелизе
-то шо работам по 10 сати и пак ништо не можам да си дозволам, добро ова не е ситница ама сепак ме фрустрира
-децата ко ќе ги пуштат од школо и почнуват да урлат
и то :rolleyes:
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 13:03 ---
-чупи кои се понашаат како уличарки
-бричојте шо пијат кафе на улица читај широк сокак а мислат дека се на шанзелизе
-то шо работам по 10 сати и пак ништо не можам да си дозволам, добро ова не е ситница ама сепак ме фрустрира
-децата ко ќе ги пуштат од школо и почнуват да урлат
и то :rolleyes:

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Ауууу денеска како се изнервирав со вадење изводи на родени на умрени во МТВ.Неписмена администрација,а да не зборам за плаќање паркинг преку порака на мобилен.Толку ги мрзам тие таблите за зонско паркирање...тоа чудо!
Што ако некој незнае да ги праќа тие пораки,што ако некој нема мобилен...Жива пљачка се врши во државава...пошта,банка наплаќа по 30 ден.провизија....службеникот пишува Х наместо Д и вика така ја пишувал буквата Д.
Е многу се изнервирав:mad::notworthy:

Член од
24 април 2010
Мислења
1.251
Поени од реакции
1.756
Коа го потам газот и учам по 10-12 саати на ден и очекувам да ги положам сите испити од сесијата, а коа гледам резултати :eek: сум положил само еден :mad::place:

Член од
1 февруари 2013
Мислења
5
Поени од реакции
5
Ме нервираат мрзливи, неодговорни и препотентни кои мислат дека се знаат :vozbud:. Потпрашај ги за било што иииииии :( нажалост !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom