Suits

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
wot
Не си иденствен кој го напна Мајк епизодава, и мене ме страшно изнервира. Се нешто се буни, ко да не е свесен во каков свет живее, јасно е дека е пораснат во тешки услови ама некако премногу емоционално се врзува за случаите, а токму тоа не треба да го прави. Убаво му рече на крајот Харви, get your shit together or out. Или си, или не си.

Иначе, мене таа Зои ми е многу симпатична, me gusta. Уште една причина зошто Харви е мажиште!

Мајки стварно не напна бе, Mr. Right & Wrong...
Али тука е Харви нормално.
H: SHUT UP! Is your life better or worse than before I hired you?
M: It's both.
H: Well, maybe you should focus on the better, because the next time I have the option to cross a line to save you, I'll send you packing and not think twice. Now get your shit together.
Само не беше некако потребна сцената со Луис и плавата... Ugh... I'm Batman :sick:
И епизодава имаше јако музиче

Одлична епизода и овој пат. Мајк стварно претера оваа епизода, впрочем како и секогаш, ама Харви покажа кој е газда:cool:

BA1f2x3CQAAE27E.jpg:large

:icon_mrgr:

Не ми се верува, ама и тоа да се случи - почнав да го засакувам Луис. Како ме изнасмеа епизодава, посебно со неговите фотошопирани слики. :pos:

Можеби најјаката серија што ја иам гледано.
Иначе може некој да ми најде линк кога Харви вика:
Life is here ______ , me I like it here ---------- со раце гестрикулира.

Издоминиран Луис:icon_mrgr:
Не можам да кажам, дека не ми се направи мерак.

Почнав да ја гледам сред испитна сесија, па совршена ми е засега. :D

Уште две епизоди од сезонава. Ептен лајк за дуелов што се случува со Даниел Хардман. Почнуваат да ми фалат уште отсега.

Ај тоа што Луис беше опасен у лифтот со Даниел, ама ептен ми се напраи мерак кога Дона го зашлапа Даниел, you go girl!:LOL:

После ПМС моментите на Мајк, конечно добри епизоди. Војнава со Хардман ќе го даде најјакото финале до сега. Луис во лифтот си имаше свои 5 мин, шамарот на Дона епик. Гнасна фацка е Хардман ама доста јак играч и конечно името ќе му го тргнат.:)

Црнчугава колку гнасен играч е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom