Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
и дај прекинете демек искомплексирани сме биле ние од Реал па сме го оспорувале Пеп, тоа е мое мислење ова е форум и сакам да си го кажам моето мислење ако не се согласува со нечие мислење не значи дека јас сум искомплексиран
и на крај краева не сме само ние од Реал кои се со тоа мислење, или и нив ги победила Барселона и затоа се искомплексирани

Најисплатлив коефициент за првиве мечеви дефинитивно е Селтик - Јувентус 1Х првата за 2.08:)

Најисплатлив коефициент за првиве мечеви дефинитивно е Селтик - Јувентус 1Х првата за 2.08:)
Најисплатлив за вработените во кладилница, ќе ќарат дневници од тие кои ќе го одиграат тоа:)

Муабетов за Пеп би требало да го оставите до година кога ќе се врати во ЛШ.
Да во моментов горе доле има готов тим во Баерн ама доколку се реши за неколку промени ќе има задача да координира таков тим.
Сепак ќе треба да се докаже во дуели со екипи како Шалке,Дортмунд,Леверкузен...
А во ЛШ ако има среќа да му се паднат екипи од рангот на Сити,Јувентус итн. богами ќе биде интересно за да се докаже дали е навистина добар менаџер.

Абе заборавивте на непишаното правило, кој го мине Челзи освојува ЛШ?

Најисплатлив за вработените во кладилница, ќе ќарат дневници од тие кои ќе го одиграат тоа:)
па не баш...доста реален тип е тоа...фактот дека јуве ќе игра без Киелини и Асамоа првиот натпревар и со оглед дека имаат не така сјаен старт на 2013 1x со Селтик е доста веројатно....

па не баш...доста реален тип е тоа...фактот дека јуве ќе игра без Киелини и Асамоа првиот натпревар и со оглед дека имаат не така сјаен старт на 2013 1x со Селтик е доста веројатно....
Абе ако гледаш така јас можам сите 1X да ги пишам зошто се реални ако ги загледаш поубаво ама не е тоа тоа. Ќе мора и некој гостин да клукне нешто:)

Пичка бил Пеп?
Пеп е само попаметен од било кој, си отиде у Баерн ќе освои титули со нив у Германија, сегурен сум ќе стигне и далеку во ЛШ, а после тоа ќе биде тренер на Ман.Јунајтед, се познава дека тоа му е желба. А не вака ќе потпишеше со Сити/Челзи и ќе издишеше и ако премине после тоа у Јунајтед ќе го мразат сите.

Нема везе дали се "исплашил" или не битно ептен паметно си направи.
Ако се "плашеше" од предизвик можеше и во Селтик да иде.

Ми се плаче реално:place:
Оваа карта требаше да биде кај мене во рака ,проклет нека е факултетов:place:
Ќе се спремав за на пат накај Мадрид али јебеш га.Следна прилика не пропуштам па што сака нека е...
250660_10200187872291188_1788132675_n.jpg
:place:

Ми се плаче реално:place:
Оваа карта требаше да биде кај мене во рака ,проклет нека е факултетов:place:
Ќе се спремав за на пат накај Мадрид али јебеш га.Следна прилика не пропуштам па што сака нека е...
250660_10200187872291188_1788132675_n.jpg
:place:
a кај кого е??? пиши адреса :sneaky:

Aсамоа е повикан, додека пак Де Чеље е повреден и не е во повиканите. Уморен е и све тоа, ама ништо чудно да игра со оглед на тоа што Јуве немаат многу којзнае какви опции за таа позиција. Мада тешко веројатно цела да ја изигра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom