Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Peja989 да не му туривте нешто на Агер да пие? Оти одбраната негова веќе 3 гола прими :D
Сте ја наместиле сто посто. Некоја понуда што не може да ја одбие му понудиле :cautious:

Му дале линк од Кајгана.

:pos: Ова ме потсети на еден коментар некаде на форумов што го видов

"Еден другар во средно ми го даде Black албумот на Металика и после цело средно женска не видов"

Така сега и Агер ќе им се жали на колегите:

"Еден ми даде линк од кајгана и цел живот ни женска,ни кариера,ни ништо не видов" :pos:

:pos: Ова ме потсети на еден коментар некаде на форумов што го видов

"Еден другар во средно ми го даде Black албумот на Металика и после цело средно женска не видов"

Така сега и Агер ќе им се жали на колегите:

"Еден ми даде линк од кајгана и цел живот ни женска,ни кариера,ни ништо не видов" :pos:
Ја па мислев побожен бил пред да дојде, па откако го прочитал моето образложение за Јуда се демотивирал :icon_mrgr:

Peja989
абе шо фотки напрајвте в кола па да го условувате агер вака да игра? дај враќај му ги и за со вба да не ја повтори оваа игра... :D

Peja989 види кој е стартер за Шпанија во отсуство на Касиљас ;)

Прво, кажав дека можеби моментално Валдес е пред Пепе, второ реков дека ќе прашам некој што навива за Шпанија, во меѓувреме дознав дека таков е dragonsky па може да ни даде стручен одговор а трето, тетка вики вели:
He made his senior debut in 2005, and has generally been selected as the second-choice keeper behind Iker Casillas.

Значи, џенерали, што значи дека бил во предност, додека пак за Валдес вели:
5, Valdés was called-up for a friendly game against Uruguay, but he did not make a debut.[6] On 20 May 2010, he was included in Spain's final 23-man squad for the 2010 World Cup in South Africa as the third-choice goalkeeper behind Iker Casillas and Pepe Reinarespectively, wearing the #12 shirt

Пепе е втор голман на репрезентација, барем беше до пред година дена, сигурен сум :)
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 22:03 ---
@olaf и @the_kop му рековНе да ги потроши головите, ништо страшно :) Ете, послушал дечкото :ROFLMAO:

Ager odigra kako Skrtel so City!
Ali, da ne se lazeme. Danska imase prv sut na gol u 76 minuta.

Nesto kao Rabotnicki so vtorata postava na LFC i tuka i tamu :) :)

Прво, кажав дека можеби моментално Валдес е пред Пепе, второ реков дека ќе прашам некој што навива за Шпанија, во меѓувреме дознав дека таков е dragonsky па може да ни даде стручен одговор а трето, тетка вики вели:
He made his senior debut in 2005, and has generally been selected as the second-choice keeper behind Iker Casillas.

Значи, џенерали, што значи дека бил во предност, додека пак за Валдес вели:
5, Valdés was called-up for a friendly game against Uruguay, but he did not make a debut.[6] On 20 May 2010, he was included in Spain's final 23-man squad for the 2010 World Cup in South Africa as the third-choice goalkeeper behind Iker Casillas and Pepe Reinarespectively, wearing the #12 shirt

Пепе е втор голман на репрезентација, барем беше до пред година дена, сигурен сум :)
Добро ај, добро, тврдоглав скаузератор еден. Бил втор избор до пред една година, више не е! Тоа докажува пад на форма и квалитет и ништо друго. Сеа нов голман бараме!

Се гледа дека со Ливерпулци не може да се излезе на крај, макар што и ја сум еден од нив :D

Добро ај, добро, тврдоглав скаузератор еден. Бил втор избор до пред една година, више не е! Тоа докажува пад на форма и квалитет и ништо друго. Сеа нов голман бараме!

Се гледа дека со Ливерпулци не може да се излезе на крај, макар што и ја сум еден од нив :D

:pos:

Абе, тој има пад на форма ама не можеш за тоа да го обвиниш само него затоа што пред него играат расклатени Агер и Шкртел. Прими два гола пред 3 дена од кои за едниот (според вас, за мене за ни еден) беше делумно крив. Многу јасно дека со секоја утакмица каде што прима голови ќе падне од форма.

Затоа реков, можеби нов голман треба но, никако некој како Бутланд и дел од тие другите мувлари што ги наброја :ROFLMAO:

:pos:

Абе, тој има пад на форма ама не можеш за тоа да го обвиниш само него затоа што пред него играат расклатени Агер и Шкртел. Прими два гола пред 3 дена од кои за едниот (според вас, за мене за ни еден) беше делумно крив. Многу јасно дека со секоја утакмица каде што прима голови ќе падне од форма.

Затоа реков, можеби нов голман треба но, никако некој како Бутланд и дел од тие другите мувлари што ги наброја :ROFLMAO:
Manchester+United+v+CSKA+Moscow+UEFA+Champions+Cz4-uStfDvzl.jpg

- Какво мислење ќе даде принципиелниот Пеџа Груевски за Игор Акинфеев?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom