superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Него дрогава ти е ко оваа новава....Крокодил!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да, да попушти Македонија 3 гола да дај. Ова од негде познато ми е некако?Сте ја наместиле сто посто. Некоја понуда што не може да ја одбие му понудиле![]()
Му дале линк од Кајгана.Сте ја наместиле сто посто. Некоја понуда што не може да ја одбие му понудиле![]()
Му дале линк од Кајгана.
Ја па мислев побожен бил пред да дојде, па откако го прочитал моето образложение за Јуда се демотивиралОва ме потсети на еден коментар некаде на форумов што го видов
"Еден другар во средно ми го даде Black албумот на Металика и после цело средно женска не видов"
Така сега и Агер ќе им се жали на колегите:
"Еден ми даде линк од кајгана и цел живот ни женска,ни кариера,ни ништо не видов"![]()
Peja989 види кој е стартер за Шпанија во отсуство на Касиљас![]()
Добро ај, добро, тврдоглав скаузератор еден. Бил втор избор до пред една година, више не е! Тоа докажува пад на форма и квалитет и ништо друго. Сеа нов голман бараме!Прво, кажав дека можеби моментално Валдес е пред Пепе, второ реков дека ќе прашам некој што навива за Шпанија, во меѓувреме дознав дека таков е dragonsky па може да ни даде стручен одговор а трето, тетка вики вели:
He made his senior debut in 2005, and has generally been selected as the second-choice keeper behind Iker Casillas.
Значи, џенерали, што значи дека бил во предност, додека пак за Валдес вели:
5, Valdés was called-up for a friendly game against Uruguay, but he did not make a debut.[6] On 20 May 2010, he was included in Spain's final 23-man squad for the 2010 World Cup in South Africa as the third-choice goalkeeper behind Iker Casillas and Pepe Reinarespectively, wearing the #12 shirt
Пепе е втор голман на репрезентација, барем беше до пред година дена, сигурен сум![]()
Добро ај, добро, тврдоглав скаузератор еден. Бил втор избор до пред една година, више не е! Тоа докажува пад на форма и квалитет и ништо друго. Сеа нов голман бараме!
Се гледа дека со Ливерпулци не може да се излезе на крај, макар што и ја сум еден од нив![]()
Абе, тој има пад на форма ама не можеш за тоа да го обвиниш само него затоа што пред него играат расклатени Агер и Шкртел. Прими два гола пред 3 дена од кои за едниот (според вас, за мене за ни еден) беше делумно крив. Многу јасно дека со секоја утакмица каде што прима голови ќе падне од форма.
Затоа реков, можеби нов голман треба но, никако некој како Бутланд и дел од тие другите мувлари што ги наброја![]()