- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.074
Баба ми не се вози во автобус, си седи дома во КавадарциА ако е бабати?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баба ми не се вози во автобус, си седи дома во КавадарциА ако е бабати?![]()
Добро. Како и да е фала на штосов, но се надевам дека нема да го искористам сепак не ми личи на годините.Баба ми не се вози во автобус, си седи дома во Кавадарци![]()
И нив не им личи на годините да се однесуваат како стадо стока, ама се однесуваатДобро. Како и да е фала на штосов, но се надевам дека нема да го искористам сепак не ми личи на годините.![]()
Да не им личи, но не треба да го следам и јас нивниот пример затоа што со инает нема ништо да постигнам. Колку сакаат нека се прават културни, во автобус се однесуваат како да се симнале од планина. Воопшто не требаше да им се даваат бесплатни денови, имаат доволни примања за да си обезбедат билети.И нив не им личи на годините да се однесуваат како стадо стока, ама се однесуваат
Брат, јас нити смрдеа имам осетено во новиве бусови, освен ако некое бабе или деде не е до мене со празоини и слично.
Исто така, баш вчера се возев со бус, ГНР имаше пуштено шоферот.
Да бе уше пред недела дена бев во Чаир со 9ка, на два јазика пишува од каде до кај иде, она со црвеноно.Почна?![]()
Да бе уше пред недела дена бев во Чаир со 9ка, на два јазика пишува од каде до кај иде, она со црвеноно.
Да не беше еден со подугачка коса? Еднаш слушав Блек Сабат цел пат низ К. Вода![]()
Ме заЈебаваш, така?![]()
Не бе, есеноска, на времето ко живеев во Скопје..., се качвам в автобус, и слушам „Finished with my woman cause she could not help me with my mind...“
Го гледам мајсторов, џоа хипик, си викам... а, има овај некоја опасна цедејка опнато. После, продолжија... Iron Man, Megalomania, Zero the Hero... закон работа.
Старциве шо се возеа, нормално, беа од типот „Они воле Ханку и Шабана и нервира их оно „А“ по зидовима“, така да, не им беше и нив јасно „што е таа музика со дерење“
![]()
^ ^ ^ ^ ^ ^ ^
![]()
Ми падна чудно, пензионерите не го фатиле...
![]()
![]()
Ама утре сигурно некој ќе е попаметен од сите...
Жити се дека и ова е имплементирано ? ЗАРЕМ ??????? Ако е така , му давам недела дена максимум пред да биде украдено, демолирано, искинато ... и да не набројувам понатака ...![]()
Момче на џепарошките средби кои се одржуваат еднаш во месецот јас сум лидерот работиме само со симболи и знаци,јас сум познат меѓу џепарошите како Сенката заради брзото и неприметното извршување на операцијата.
Ако не се лажам, помина повеќе од 2 месеца од столчето, само што мислам дека го извадија после не полн месец. Беше таму само за промоција на киното, додека да се отври.