ЈСП - случки, прашања, дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата демнач
  • Време на започнување Време на започнување
Баба ми не се вози во автобус, си седи дома во Кавадарци :)
Добро. Како и да е фала на штосов, но се надевам дека нема да го искористам сепак не ми личи на годините. :)

Добро. Како и да е фала на штосов, но се надевам дека нема да го искористам сепак не ми личи на годините. :)
И нив не им личи на годините да се однесуваат како стадо стока, ама се однесуваат

И нив не им личи на годините да се однесуваат како стадо стока, ама се однесуваат
Да не им личи, но не треба да го следам и јас нивниот пример затоа што со инает нема ништо да постигнам. Колку сакаат нека се прават културни, во автобус се однесуваат како да се симнале од планина. Воопшто не требаше да им се даваат бесплатни денови, имаат доволни примања за да си обезбедат билети.

Брат, јас нити смрдеа имам осетено во новиве бусови, освен ако некое бабе или деде не е до мене со празоини и слично.

Исто така, баш вчера се возев со бус, ГНР имаше пуштено шоферот.

Да не беше еден со подугачка коса? Еднаш слушав Блек Сабат цел пат низ К. Вода :D

Да бе уше пред недела дена бев во Чаир со 9ка, на два јазика пишува од каде до кај иде, она со црвеноно.

:facepalm:
Знаеш што е трагично? Ајде, нека го стават тоа јазикот ама АНГЛИСКИ бре, странци се возат. Ама нема, тоа ти е. Мизерија, мизерија насекаде.
--- надополнето: 5 февруари 2013 во 18:31 ---
Да не беше еден со подугачка коса? Еднаш слушав Блек Сабат цел пат низ К. Вода :D

Ме заЈебаваш, така? :ROFLMAO:

Ме заЈебаваш, така? :ROFLMAO:

Не бе, есеноска, на времето ко живеев во Скопје...:ROFLMAO:, се качвам в автобус, и слушам „Finished with my woman cause she could not help me with my mind...“
Го гледам мајсторов, џоа хипик, си викам... а, има овај некоја опасна цедејка опнато. После, продолжија... Iron Man, Megalomania, Zero the Hero... закон работа.

Старциве шо се возеа, нормално, беа од типот „Они воле Ханку и Шабана и нервира их оно „А“ по зидовима“, така да, не им беше и нив јасно „што е таа музика со дерење“

:D

Не бе, есеноска, на времето ко живеев во Скопје...:ROFLMAO:, се качвам в автобус, и слушам „Finished with my woman cause she could not help me with my mind...“
Го гледам мајсторов, џоа хипик, си викам... а, има овај некоја опасна цедејка опнато. После, продолжија... Iron Man, Megalomania, Zero the Hero... закон работа.

Старциве шо се возеа, нормално, беа од типот „Они воле Ханку и Шабана и нервира их оно „А“ по зидовима“, така да, не им беше и нив јасно „што е таа музика со дерење“

:pos::pos::pos::pos:

Сакале нешто од Мирослав Илиќ изгледа, нешто културно. Не како тоа, којзнае што жанр музика е, плус не е на НАШ јазик, не можат да разберат. :facepalm:

Сигурно се жалеле кај други шофери и барале да го избркаат од работа.

Да сум шофер, би ги напнал со DMX, Onyx, Dr. Dre, Eazy - E, Pig Pun, Eminem, Biggie и слични.

Од мој џеб би дал пари за вуфери, само да им ги издрмам тоа џигерот :pos::pos:

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

Vo-15-ka-udobno-kako-vo-kin.jpg

Ми падна чудно, пензионерите не го фатиле...
kino-avtobus.jpg
kino-avtobus-ss500.jpg

Ама утре сигурно некој ќе е попаметен од сите...

Жити се дека и ова е имплементирано ? ЗАРЕМ ??????? Ако е така , му давам недела дена максимум пред да биде украдено, демолирано, искинато ... и да не набројувам понатака ... :)

Жити се дека и ова е имплементирано ? ЗАРЕМ ??????? Ако е така , му давам недела дена максимум пред да биде украдено, демолирано, искинато ... и да не набројувам понатака ... :)

Ако не се лажам, помина повеќе од 2 месеца од столчето, само што мислам дека го извадија после не полн месец. Беше таму само за промоција на киното, додека да се отври.

Момче на џепарошките средби кои се одржуваат еднаш во месецот јас сум лидерот работиме само со симболи и знаци,јас сум познат меѓу џепарошите како Сенката заради брзото и неприметното извршување на операцијата.

Мене проџепароши ме , има да те отворам ко јапонците што го отвориле црвениот круг у сред знаме. Мајчиното млеко ќе си го повратиш.
--- надополнето: 6 февруари 2013 во 02:53 ---
Ако не се лажам, помина повеќе од 2 месеца од столчето, само што мислам дека го извадија после не полн месец. Беше таму само за промоција на киното, додека да се отври.

E не сум знаел тогаш за темава :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom