ANIME (Генерална дискусија)

2

~2A

Гостин
Полека стигам до 100 епизода на One piece, е сега е повозбудливо. Бај д веј, докторка Куреха, still hotter than Twilight Bella. :D
Допрва иде возбудливото... :sneaky:
Само не гледај слики и јутубе клипови и ќе ти биди 10 пати повобудливо, отколку што ми беше мене. :facepalm:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Допрва иде возбудливото... :sneaky:
Само не гледај слики и јутубе клипови и ќе ти биди 10 пати повобудливо, отколку што ми беше мене. :facepalm:
Па ти си бот бе, никогаш не се глеат такви работи додека не го изгледаш до крај :icon_mrgr:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Biggus Dickus na prethodniot post ne mozev da te markiram, ne znam zosto, sega ne bi trebalo da ima problem http://myanimelist.net/anime/5041/Guin_Saga
Ја меркав одамна ама штом ти препорачуваш одма земав да симнувам, вака како што гледам делува интересно. Ја гледав Морибито пред некое време и добра беше и таа.

2

~2A

Гостин
taka??? kakvo finale u pm!!!!
Мене ми е жал заа Брендон, после се што се случи тој сепак ја чуваше неа...... после се, не можеше да го убие човекот што го уби него, затоа што беа најдобри пријатели пред тоа!

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
На 118 епизода сум од One piece, и како по обичај мора да се дрват борбите.

G

garthok

Гостин
Врска нема Shigurui, цело време скока од едно до друго никаква запазена прича глава ме заболе. Дајте нешто „нормално“.

Kajgana Shop

На врв Bottom