ANIME (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата HCL
  • Време на започнување Време на започнување
До 8ма епизода сум од Gungrave и сега засега навистина е добра.
Сакам да ве прашам како се вика тој со снајперот што сакаше да убие некој,но Брендон влезе без да го заабележи му го зеде снајперот и го уби тој што требаше..

Najdov :)
Bunji Kugashira

gi izgledav future boy conan (miyazaki, serijal od 80-tite), slatko anime i last exile, si imase nekoi interesni momenti, no premnogu akcija, za moj vkus, ama vredese da se dogleda, sega pocnav da gledam hundred stories: requiem from the darkness, potsejka na mononoke i Ayakashi japanese horror so tematikata, i ovoj serijal ima interesna grafika, za sega sum do 5. epizoda, ama vetuva serijava, za toj stil, horror

До 8ма епизода сум од Gungrave и сега засега навистина е добра.
Сакам да ве прашам како се вика тој со снајперот што сакаше да убие некој,но Брендон влезе без да го заабележи му го зеде снајперот и го уби тој што требаше..

tek ke stanuva bolje i bolje :)

Абе Death note има само 37 епизоди? Една сезона?

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Абе Death note има само 37 епизоди? Една сезона?
Да само 37, ни мангата не е долга, само 12 volumes. Оваква приказна не трпи развлекување и затоа е една од најпопуларните серии, затоа што нема никаков вишок:)

Kocka ~A~ Gaara Пошто дадовте шанса на Berserk, обратете внимание и на Guin saga (освен ако веќе сте ја гледале). Епска фантастика, нешто како Конан, можеби една од најдобрите авантури во последните неколку години. http://myanimelist.net/anime/5041/Guin_Saga

Полека стигам до 100 епизода на One piece, е сега е повозбудливо. Бај д веј, докторка Куреха, still hotter than Twilight Bella. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom