Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.203
- Поени од реакции
- 12.195
Момак, модераторот ќе одлучи... со copy-paste на српски/англиски, тема (не знам за кој да е темата) не вреди!....
Момак, модераторот ќе одлучи... со copy-paste на српски/англиски, тема (не знам за кој да е темата) не вреди!....
И твоите теми за Алистер и Телемата не се поарни,само ај.Момак, модераторот ќе одлучи... со copy-paste на српски/англиски, тема (не знам за кој да е темата) не вреди!
Абе пушти срце мајке муМомак, модераторот ќе одлучи... со copy-paste на српски/англиски, тема (не знам за кој да е темата) не вреди!
Да поминеш низ темата Телема да видиш колку сум пишувал и објаснувал, хм? Не ќе е лошо нели По тоа што напиша за сеансите и слично, воопшто не си прочитал ниту пак разбрал нешто од тоа јас што пишувам и во кој контекст се ставани линкови.....
Креирано е 2ро продолжение од темата "Прашања до Атеистите"Модератори....исто предлагам да се отвори и темата „Прашање до атеистите“ за да имаме исто право и ние религиозните.
По која логика само тие имаат право да прашуваат?
Секој смее да коментира во рамките на темата. Правилото е едноставно: oф топик мислења се бришат!У принцип, ретко комуницирам со форумското редарство.
Али сеа, морам да прашам, дали е дозволен коментар на вестите во темата верски вести.
(едитирано од модератор) стаил вест со коментар негов. Вие сте ги избришале другите коментари, а неговиот сте го остаиле.
Ја глеам дека изричито пишуе тамо, да има само вест, без коментар.
Па ме занима кое е у ставри, правилото што требе да се поштуе.
Дали можеби смее да коментира по веста, само тој што ја поставил, а другите не. Ако е така, онда така напишете у уводниот пост.
Или па само (едитирано од модератор) смеат да коментираат, а другите не?
како и да ви е правилото, кажите, да знам
Стварно?Секој смее да коментира во рамките на темата.
Не ме заебавај, него договорите се дали смее или не смее да се коментира на таа тема, па кажите да знам.Секоја вест од областа на религијата или има некаква поврзаност со религија оди на оваа тема.
Значи споделување на било каква Вест и настани кои се случуваат/случиле. (во оваа тема и вестите од типот Денес се слави)
значи краток јасен пост, линк до веста (ако има ако не е Денес се слави), и никакви коментари под нив.
Ако одредена Вест заслужува/има интерес за дискусија се отвара нова тема.
Постара вест од 7дена се смета за офтопик !!
Темава ќе служи како збирка на послени случувања од областа на религијата но не и за дискусии!
Како што кажав погоре секоја вест која заслужува вниамание за дисусија ќе се отвори тема за неа, за да не стане ова место хаос од се и сешто!
Како и темите „Прашања за ... “ и тука важи правилото за мерки на казнени поени за секој офтопик пост итн.
Не бе пријателе.. изгледа јас слабо гледам...Стварно?
Ја изглеа слабо читам. Ај ти прочитај го уводниов пост, помлад си ваљда подобро ќе разбереш:
Не ме заебавај, него договорите се дали смее или не смее да се коментира на таа тема, па кажите да знам.
Не зборам за самата вест, за нејзината природа, намерата со која е поставена и слични субјективности. Тоа е субјективно.Не бе пријателе.. изгледа јас слабо гледам...
Наместо линк, веста е копи-пастирана.
Друг коментар освен воведната провокација која ја едитирав - јас не гледам.
Ќе се фаќаме сега за сламка?
Знам дека самата вест не е само вест, и знам дека тука егзистира пропаганда скриена меѓуредови.. но сепак - тоа не е доволна причина за мислењето да биде избришано.
Верувај.. сите сте еднакви пред законот
Какво лично незадоволство?Дај бе друже олади малце... Нема смисла стварно.
Стави ако сакаш и трилион вести без линк. Нормално, да се работи за новости, а не застарени вести.
Не знам како да ти објаснам дека се е во ред!
И твојата забелешка и мојата реакција се фер и коректни.
Дај да не труеме со глупости. Постои црвена линија за се. Ако биде пречекорена, ќе има санкции.
Конкретно за мислењето на членот, стварно мислам дека се работи за твое лично незадоволство. Па немора да премини во епидемија.
Ето за жал, веста е вистинита. Членот ништо не измислил. Нема потреба да навлегуваме во ситници, кога предвреме се знае исходот на таквите турбуленции.
Нека исчезне негативната енергија за доброто на сите овде.
Фала однапред.