Фан Клуб: Интер

јбг ...мора и среќа да се има за да се освои нешо ..... Цела сезона примаме смешни голови ...

Каков гол ни свирна овој :pos:
Индијанецов жив труп до сега. Кузманович е ок, ама сеа ни фали и друг тип на играч у средина.

Деко брат, овие ќе ни свирнат најмалку уште еден од контра, да фаќаме пари барем дури се нервираме :)

Овој Скелото додека уште не се распакувал, да го вратиме назад... куферите и ајт !

Кога играш против некој јак тим или кога дебитираш, прва утакмица во живот фудбал, па од возбуда да не згрешиш се криеш позади играч, не се откриваш...
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 15:53 ---
А и Лацио губат, место да искористиме прилика... ама како и 5-6те шанси до сеа, ние ќе си изиграме едвај за бод, и тоа е тоа...

Абе па и вие, што очекувате од Скелото и Кузмановиќ, да ја сменат мизерната игра што ја играме цела сезона? Па не се такви играчи...

Прво, формацијата е за никаде, крив е тренерот што ја форсира. Второ, играчите кои ги купуваат за формацијата, кај прочитале дека со бекови се добива натпревар, па нели го знаат она турско бекче, само движи се по една линија и толку, тоа е бек, не овие измислуваат вселенски бекови и со 4 бека во тим сака да добие натпревар. Жал ми е за Касано и Паласио, едниот само нешто пробува, другиот со 5 играчи околу него, останатите се бекови, а бековите пишав погоре кај се движат...

Јас кога зборев дека ни мачкаат очи со вакви шугави трансфери... За греота сме, нема везе што првиот гол од офсајд го примивме, јад и беда сме у секој поглед. Дај нека го пуштат Ковачич да видам шо чоек е, мада 99% сум сигурен дека ќе се погуби покрај вакви бедни соиграчи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom