Американски фудбал - NFL лига

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Не очекува интересен супер боул во секој случај. Ќе навивам за Рејвенс во финалето :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Само што ја догледав утакмицава( снимена ми беше на макс тв) и морам да признаам дека Балтимор изиграа ептен добро. Му тргна на Флако, си напраија разлика и после малце среќа малце знаење ја одржаа. Имаа ЊИ шанси ама тоа е... У финале ќе навивам за СФ, зашто балтимор ич не ги сакам( повреда на Брејди, на Велкер, на Гронковски и на Ридли сега се од исти играч...)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.485
Поени од реакции
7.973
Само што ја догледав утакмицава( снимена ми беше на макс тв) и морам да признаам дека Балтимор изиграа ептен добро. Му тргна на Флако, си напраија разлика и после малце среќа малце знаење ја одржаа. Имаа ЊИ шанси ама тоа е... У финале ќе навивам за СФ, зашто балтимор ич не ги сакам( повреда на Брејди, на Велкер, на Гронковски и на Ридли сега се од исти играч...)
На кој канал идеше? Да знам дали го имам, или да активирам дополнителни пакети :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
SB e во недела а вас ве нема на темава :(

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
супербоул викендот е прилично празник за американциве, сите можни организации, УФЦ боксериве, сите прават страшна програма за емитување со нивните супер ѕвезди, абе во лас вегас, далас насекаде каде што спортот е масивен а ги има такви места многу во УСА, полни хотели профит леле мајко

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
јеј :X3:
Вечер сакам темава да биде жустра макар и појма да немате што гледате. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
И јас.

Кои играат?:pos:
Гаврани со бројки.
И Американциве не се сите по СБ ама гледаат пошто е мејнстрим и за да не ги зезаат на улица дека не гледале.

Нешто би му дошло како да излезеш сега во Македонија и да прашуваш дали гледале Јунајтед-Реал сто посто ќе има луѓе што ќе ти кажат дека гледале :D

--- надополнето: 3 февруари 2013 во 14:24 ---
Чекај да видам.

Сан Франциско-Балтимор. Ќе навивам за Балтимор, затоа што имаат кул лого:cool:
И башка андердогс се. И башка легенда на клубов се пензионира после мечов и за него ќе гледаат да освојат титула. Паметен избор ( е сега тоа што истата таа легенда има убиено човек и не е толку битно :D )

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
dragonsky колку време трае една утакмица? Треба за испит да учам утре:ROFLMAO:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
dragonsky колку време трае една утакмица? Треба за испит да учам утре:ROFLMAO:
ауу ова пошто е финале може да се каже дека 2ипол саати минимум ќе трае.
Иначе 4 четвртини се по 15 минути и башка што ќе има тајм-аут шоу, башка паузи ова она сигурно 2+ саати :)

Kajgana Shop

На врв Bottom