Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба една информација од тие што имаат ХТЦ Оне Х, но можеби ке знаат и тие...
Колку држи батеријата на телефонот, и што доколку откаже батеријата дали може некако да се смени?
Многу слабо држи на него батеријата, нема потреба да се менува и да се смени пак исто ќе држи
не дека е остарена туку и нова малку држи

Potrebno mi e Adobe flash player za LG Optimus L3 E400 dali nekoj ima link za simnuvanje???
пиши на гугл моделот од телефонот и флеш плејр за тој телефн ке ти даде линкови спушти една и инсталирај га иначе незнам зошто у плеј стор нема да најдеш флеш плејр

Некој да ми предложи телефонче, од Т-Мобиле, Фемили М претплата доо 4 илјади м? :)

+35987 Да не знае некој од каде е позивен ?! или нешто така

Хммм и кај еден другар пред некој ден од оваков број го имале барано али не дигнал бидејќи спиел...И него го интересираше!На Википедиа пишува дека е повикувачки број за Бугарија...Да не е некој си вирус?

ми титна пред 10 мин , мојот број завршува на 871 , на мајка ми 872 и татко ми 873 и по ред ни титна затоа и ме зачуди а врска неам од каде е позивниов .. не за друго татко ми се затрча да му ѕвони ради тоа да не го ошурат :)
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 01:49 ---
Хммм и кај еден другар пред некој ден од оваков број го имале барано али не дигнал бидејќи спиел...И него го интересираше!На Википедиа пишува дека е повикувачки број за Бугарија...Да не е некој си вирус?

Сега и јас прогуглав фала на информација изгледа овие у вип имаат озбилни проблеми нешто :)

ми титна пред 10 мин , мојот број завршува на 871 , на мајка ми 872 и татко ми 873 и по ред ни титна затоа и ме зачуди а врска неам од каде е позивниов .. не за друго татко ми се затрча да му ѕвони ради тоа да не го ошурат :)

Сега и јас прогуглав фала на информација изгледа овие у вип имаат озбилни проблеми нешто :)

Дефинитивно нешто со вип е поврзано зошто и неговиот број е вип :)

ледиком ти го даваат во црна кутија ко за кондури, со можеби нецелосна опрема
мобеликс ти го даваат во фабрично пакување, со целосна опрема

Ок размислувам од таму да земам с 3 мини 270 евра чини.

Доколку на својот телефон имате пропуштен повик кој почнува со +39, никако не го повикувајте! Голем број на жители ширум Европа веќе на своја кожа (на телефонската сметка) ја почуствуваа изматата
Мобилните претплатници добиваат пропуштен повик.
Доколку станува збор за измама излегуваат следните броеви +88…,+39…,+390…, +391…, +392…,+393…, 394… ова е дел од статија од еден портал ...
--- надополнето: 2 февруари 2013 во 21:37 ---

исто и кај мене свонеа јас дигнав и ми збори за некое фрее лото ,некојси 1милион фунти мислејќи дека е некоја заебанција и му спуштив слушалка.

офф: Радувајте се што ви ѕвонеле од Европа.....Мене во октомври од Конго (ДР) ми ѕвонеа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom