Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Проблем со SE Xperia Arc на ICS. Не може да се конектира на интернет преку мрежа на T-Mobile. Потполнети се податоците за APN како што треба, овозможено е data transfer. Само да напоменам дека исто така не сака да се конектира со T-Mobile за да превземе подесувања за интернет и ммс. Ниту промена на различна картичка не успеа да го смени проблемот, Нити factory reset. Целиот проблем мислам дека настана кога се превземаше некоја од апликациите од Google Play и нејзино инсталирање. Некоја солуција?
прво види дали имаш инсталирано таск килер или антивирус ако имаш пробај да ги анинсталираш и пробај да се конектираш,а ако неможе ни тогаш слимни од playstore APN macedonia и одбери т-мобиле го имав истиов проблем на галакси ноте

Проблем со SE Xperia Arc на ICS. Не може да се конектира на интернет преку мрежа на T-Mobile. Потполнети се податоците за APN како што треба, овозможено е data transfer. Само да напоменам дека исто така не сака да се конектира со T-Mobile за да превземе подесувања за интернет и ммс. Ниту промена на различна картичка не успеа да го смени проблемот, Нити factory reset. Целиот проблем мислам дека настана кога се превземаше некоја од апликациите од Google Play и нејзино инсталирање. Некоја солуција?

istiot problem sum go imal i so sony xperia.x8 i sum probal se istoto sto i ti i pak nejkese...

Sega mi padna i druga misla.....vo vremeto koga se slicuva celaba saga okolu telefonov bevme iskluceni od t-mobile....dali po vklucuvanjevo od t-mobile ne bila vklucena uslugava za mobilen internet. Ke mora da se poceka do utre sabajle bidejki biznis kontakt centar ne raboti sega. Nekoj so slicna situacija

Здраво на сите. Имам Алкател 991, купен од Т-Мобиле. Јас иначе си користам бројче од ВИП и си го декодирав телефоно, само шо уште има еден проблем. Има инсталирано ногу апликации на него (како шо Идивиди Хороскоп, СК Паркинг, Top Games, Игри, Мах ТВ, SportyPal Pro, Златна Книга, АвтоБуско, Прес@Мобиле итн.) шо на неме ми се тотално непотребни и ми зафаќт превише внатрешна меморија и дали постое начин да се избришат тие апликации? Инаку рекоа ми тамо дека ми го декодираа дека не знајале шо како.
П.С преку Settings>application>manage applications не ми дава ништо да и направам на тие апликации, ниту Uninstal, Move to SD... :)
PLEASE HELP!:cuc:

Луѓе ако може да ми каже некој пошто уште нема телефони во Т-Мобиле, а не можам да земам на претплата туку само апаратот,колку се сигурни Ledikom, дали продаваат оригинални телефони или чкарт оти се многу поевтини од другите на пример кај нив HTC One S е 18450 ден. а на другите места е околу 29000 ден.

Луѓе ако може да ми каже некој пошто уште нема телефони во Т-Мобиле, а не можам да земам на претплата туку само апаратот,колку се сигурни Ledikom, дали продаваат оригинални телефони или чкарт оти се многу поевтини од другите на пример кај нив HTC One S е 18450 ден. а на другите места е околу 29000 ден.
Ти препорачувам подобро од мобеликс

Што е разликата меѓу овие две мобилари?
ледиком ти го даваат во црна кутија ко за кондури, со можеби нецелосна опрема
мобеликс ти го даваат во фабрично пакување, со целосна опрема

ледиком ти го даваат во црна кутија ко за кондури, со можеби нецелосна опрема
мобеликс ти го даваат во фабрично пакување, со целосна опрема
А гаранција и цени?

А гаранција и цени?
Гаранција секаде е 1 година, со цените се тука некаде да не речам исти

како и да е јави се или отиди види што имаат распрашај се за цени разгледај

ја си зедов од дм стор сеа за сеа ми е погоден многу тел,а тоа со гаранцијата нормално дека не оригинал туку од мобилара

zdravo . slucajno i nenamerno na task menadzer napraviv disable na google search i sega ne mozam da ja najdam.. pomos?

Ми треба една информација од тие што имаат ХТЦ Оне Х, но можеби ке знаат и тие...
Колку држи батеријата на телефонот, и што доколку откаже батеријата дали може некако да се смени?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom