Breaking Bad

АнаКаренина

Muy Tranquilo
Член од
30 јуни 2012
Мислења
104
Поени од реакции
228
Фасцинантна серија, започнувајки со музиката, па глумците, па ликовите, сторијата и се така. Си останав маѓепсана и моментално во апстиненцијална криза по нови епизоди.
Прекрасно прикажана транзиција на ликот на Волтер кон Хајзенберг. Ми се допаѓа кога гледам серија во која што епизода по епизода можам да ги забележам ликовите како созреваат, растат, и се менуваат низ дејствиата што се одвиваат.
Ликот на Волтер, според мене е еден од најдобрите машки ликови во историјата на сериите. Неговиот двоен живот предобро ја одцртува линијата помеѓу доброто и лошото. На моменти ме тера да го обожавам да му се восхитувам, на моменти ме тера да го мразам. Поготово во последните две сезони со целата таа манипулација врз Џеси и случката со Мајк. Си останав со подзината уста. Тогаш си се помирив дека стариот Волт веќе го нема, дека враќање назад веќе нема. Дури бев и тажна.
Како опседната сум деновиве пошто ги гледав 4та и 5та сезона и гледав по 5-6 епизоди на ден една по друга o_O

Едно од поомилените ми видеа :)

H

HoT IcE

Гостин
Фасцинантна серија, започнувајки со музиката, па глумците, па ликовите, сторијата и се така. Си останав маѓепсана и моментално во апстиненцијална криза по нови епизоди.
Прекрасно прикажана транзиција на ликот на Волтер кон Хајзенберг. Ми се допаѓа кога гледам серија во која што епизода по епизода можам да ги забележам ликовите како созреваат, растат, и се менуваат низ дејствиата што се одвиваат.
Ликот на Волтер, според мене е еден од најдобрите машки ликови во историјата на сериите. Неговиот двоен живот предобро ја одцртува линијата помеѓу доброто и лошото. На моменти ме тера да го обожавам да му се восхитувам, на моменти ме тера да го мразам. Поготово во последните две сезони со целата таа манипулација врз Џеси и случката со Мајк. Си останав со подзината уста. Тогаш си се помирив дека стариот Волт веќе го нема, дека враќање назад веќе нема. Дури бев и тажна.
Како опседната сум деновиве пошто ги гледав 4та и 5та сезона и гледав по 5-6 епизоди на ден една по друга o_O

Едно од поомилените ми видеа :)
Welcome to the club lady. This TVS represent BB level of quality.

D

dystopian

Гостин
Кога ќе ми текне колкав токмак беше Џеси на почетокот...

He has truly come a long way since... the incident with the bathtub.
43:32 - до крај. (намалете ги звучниците пред да го пуштите видеото, ако некој од вашите е во близина)

П.С. Walt: Because somehow it seemed preferable to admitting that I cook crystal meth and killed a man. :icon_lol:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Им ја чекам епизодата на Бастериве, баш за ова ќе биде. Чисто ме занима колку има вистина во сценава и евентуалното ставање на телото у пластичната канта.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Фул интервју на Брајан Кранстон во шоуто на Хаувард Стерн :)

Член од
16 ноември 2011
Мислења
222
Поени од реакции
67
ги гледав сите серии од сите сезони и едвај чекам продолженија.само да прашам како шо разбрав од 5 сезона има само 6 серии а другите 6 ќе се прикажт од на лето ?
одлични ликови и фасцинатна глума

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
ги гледав сите серии од сите сезони и едвај чекам продолженија.само да прашам како шо разбрав од 5 сезона има само 6 серии а другите 6 ќе се прикажт од на лето ?
одлични ликови и фасцинатна глума
Епизоди* не серии.
8 има од 5та сезона
9та епизда Јули 14ти

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Jас незнаев до кога треба да чекам,т.е имав заборавено и не сакав да дознаам,сакав да начекам да прочитам некаде на пример дека за 3 дена почнува девета епизода и многу пријатно да се изненадам,но ете,тешко дека ке заборавам сега :D

Kajgana Shop

На врв Bottom