Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Со зверот на исти ден сме родени. Хепи Б'рдеј!

Среќен Роденден се најдобросите желби дати се исполнат се што е над тебе да е под тебе како во кариерата така и во љубовта =) да си славиш до 999999999 и назад и да асе радваш на мн мн успеси како во реалнито живот така и на Јуве и секако на титули во ЛШ

:)

Анелка ќе распали со Киево :D :vozbud:

анелка + Маркизио/ Пирло

wanna bet ? :D

Среќен Роденден се најдобросите желби дати се исполнат се што е над тебе да е под тебе како во кариерата така и во љубовта =) да си славиш до 999999999 и назад и да асе радваш на мн мн успеси како во реалнито живот така и на Јуве и секако на титули во ЛШ

:)

анелка + Маркизио/ Пирло

wanna bet ? :D

images

:vozbud::vozbud:

Ќе игра ли Анелка против магарињата ? Дај боже да распали некој напаѓач наш,кај другиве барем еден напаѓач распалува... шарави во милан,кавани во наполи, клосе во лацио, паласио во интер ( ако се лажеме :pos:) Бтв требаше денес последен рок да го земеме Икарди дечкото влезе во страшна форма :LOL:

Ќе игра ли Анелка против магарињата ? Дај боже да распали некој напаѓач наш,кај другиве барем еден напаѓач распалува... шарави во милан,кавани во наполи, клосе во лацио, паласио во интер ( ако се лажеме :pos:) Бтв требаше денес последен рок да го земеме Икарди дечкото влезе во страшна форма :LOL:

Мн ми се бендисва то дете иако ако ме прашаш би го зел Габиадини оти е бјанконеро цел живот во срцето ама Икарди е 19 од школата на барса детето е талентиште...

Јас мислам анелка ке биде голем успех висон,силен,има игра со глава, одличен техничар е сеа изгуби малце од брзината ама тоа е , пу пу пу само да не го урочам
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 05:37 ---

Време е

images

Последен ден за зимски пазар...
Juventus want to swap Quagliarella for Parma's Belfodil.

Parma want €14m + Fabio Quagliarella from Juventus in exchange for Ishak Belfodil. Wishful thinking?

WTF? Белфодил? 14м плус Ква ? :eek:

Што убаво си почна Марота со трасвериве, и сега на крај се ќе испосере. И кажете дали Анелка ОФИЦИЈАЛНО потпиша со Јуве... колку што знам тој беше само на медицински прегледи.

Што убаво си почна Марота со трасвериве, и сега на крај се ќе испосере. И кажете дали Анелка ОФИЦИЈАЛНО потпиша со Јуве... колку што знам тој беше само на медицински прегледи.
Ги заврши само лекарските прегледи , а официјално нема подпис .... денес мора да биде и тоа..
Edit- Се чекало на документ од Кина (исписница ваљда) , која вчера пристигнала, а денес се чека од Фифа да биде потврдено се и да се стави подпис...

Последен ден за зимски пазар...
Juventus want to swap Quagliarella for Parma's Belfodil.

Parma want €14m + Fabio Quagliarella from Juventus in exchange for Ishak Belfodil. Wishful thinking?

WTF? Белфодил? 14м плус Ква ? :eek:
Ѕвер е дечково, незнам дали го гледaше против парма сеа пред некое коло коа изигравме 1:1, го утепа Касерес ми се чини го чуваше. Многу потсетува на Трезегол, ама со подобра техника од него. А како што гледам не лош ни цела сезона 7 гола у 19 утакмици. Само 14 мил + Кваља... мало морген :pos:

Јас наместо за Белфодил би го дал Квајарела за Икарди ама чиста трампа ... и готово толку од пазарот

Маркисио заработил повреда на тренингот денеска и неизвесен е за дуелот со Киево.

Уште сега замислувам како ќе изгледа нападот со Вучинич и со Анелка заедно :facepalm:Кое гњавење на топката ќе биде да му се одмили на човек и фудбал и се.Се надевам ќе ме демантираат.

Притискаме за Поли можно уште сега да стане играч на Јувентус :)

Уште сега замислувам како ќе изгледа нападот со Вучинич и со Анелка заедно :facepalm:Кое гњавење на топката ќе биде да му се одмили на човек и фудбал и се.Се надевам ќе ме демантираат.
Јас би го седнал малце Вучинич на клупа следниве направи,да види дека не е незаменлив последниве утакмици најголемо :гомце: испадна

Јас да сум на местото на Марота денеска би го зедол Дијаманти.
Добар ти е предлогов и може да им ги понудиме Матри или славеников ета-бета барем на позајмица

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom