РФМ со понуда до Лино Червар

Статус
Затворена за нови мислења.
Ова му е годината на Доне.Ја клеца најдобрата ракометарка во Вардар Про.Сега и Селектор ќе стане најверојатно.Уште да качи некое килце и ова ќе му биде најдобра година во неговиот живот мислам.
Извинете вака за офтопиков, не сум баш упатен ... Која ракометарка ја работи Доне? :D

Извинете вака за офтопиков, не сум баш упатен ... Која ракометарка ја работи Доне? :D
Оваа....Ива.....како и на која фора не знам.....

403960_10150951318928401_81477552_n.jpg

69141_10151114651168401_583014545_n.jpg

Таа од десно :D

Зарем возможно е такво нешто по законите на физиката?

Абе ај не заебавајте овој си го бара таквиот со сонар од што е дебел :pos:

Абе каков Доне, чисти шпекулации се тоа од beneamata. По мое инфо (додуша постаро) се „работи“ со фудбалер. :D
Па јас реков дека се шпекулации, како и тоа дека Меси ќе потпише со Интер :D

Ај темава е за друго, дај нека кажат пак дека заради Михајло пропаѓа ракометот и дека Лино ако не дојде во Македонија веќе ракомет немало да се игра.

Абе каков Доне, чисти шпекулации се тоа од beneamata. По мое инфо (додуша постаро) се „работи“ со фудбалер. :D
Јорде да не е фудбалерот ? :D

Иначе не е интересно ако е некој фудбалер........поинтересно е да мислиме дека е Доне..... :P
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 01:22 ---
ElNinho лајкчето значи дека у право сум кој бил фудбалерот ? :)
Или другата реченица ти се допаѓа :D

Јорде да не е фудбалерот ? :D

Иначе не е интересно ако е некој фудбалер........поинтересно е да мислиме дека е Доне..... :P
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 01:22 ---
ElNinho лајкчето значи дека у право сум кој бил фудбалерот ? :)
Или другата реченица ти се допаѓа :D

Не бе, не го паметам името, не ми беше познато, некој од „талентиве“ млади е. :D

Мислам дека треба посебна тема да отвориме за неа. Ко што има за Кире, шо... :P

Не бе, не го паметам името, не ми беше познато, некој од „талентиве“ млади е. :D

Мислам дека треба посебна тема да отвориме за неа. Ко што има за Кире, шо... :P
Тебе ти ја оставам честа да отвориш таква тема......прв коментар ќе биде мој :D:P

Ако отворате тема за Ива,ставете и анкета КАКО УСПЕА ДОНЕ ДА ЈА СМУВА?:D
Штом можел Доне има шанса и за нас обичните смртници да смуваме некоја таква риба....:)не треба да се губи надеж...Доне е инспирација за сите...:pos:
Плус буцкото е среќлија,многу пати дискутирано,има среќна звезда....од кога го зедовме во репката се пласиравме и во Хрватска,на ЕП во Србија партал напрајвме,е сеа во Шпанија затаивме,ама ни среќната звезда на Доне не успеа да не спаси....
Да не прајме муабет каква среќа донесе за Вардар лани...:D
Како и да е,подобро Доне отколку некој Индијанец како Магдинчев,и така кај нас играчите си играат по свое,па исти курац дали бил Доне или некој друг....се додека не дојди некој селектор кој со својот авторитет ќе ги затни муцките на сите звезди во репрезентацијата.....

Оваа....Ива.....како и на која фора не знам.....

69141_10151114651168401_583014545_n.jpg

Таа од десно :D
Во ваква ситуација не можеш да погрешиш страна. :D
Мислам дека Червар не сака да си ја уништува репутацијата како тренер во случај на дебакл и тоа е една од причините што не прифатил позицијата или пак евентуално сумата му се видела премала за да прифаќа додатни обврски.
Би типувал на првото.

Новиот претседател на РФМ ќе бара селектор за машката репрезентација
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 17:40 ---
Изборното Собрание на РФМ повеќе од веројатно е дека ќе се одржи во март, со што новиот претседател ќе има доволно време да ја соастави „ракометната влада“ и да назначи селектор што ќе ги заврши квалификациите за ЕП 2014 година. Ова е предлог што најверојатно ќе помине на УО на РФМ на 7 февруари кој треба да ги распише изборите за нов претседател и да се закаже истото.

На сегашниот претседател Михајло Михајловски годинава му завршува четири годишниот мандат, а тој најави дека нема да се кандидира. Веќе се шпекулира со имињата на новиот претседател, а во јавноста најмногу се споменуваат Левче Китевски, Емил Угриновски и Живко Муакетов.
- Секој што му сака добро на ракометот би го прифатил овој предлог. Така ќе се избегнат сите негативни работи, од бојкоти на играчи, до навреди на сите страни. Новиот претседател ќе има еден месец да постави селектор пред двата меча со Шпанија - вели Марјан Начевски, генералниот секретар на РФМ
Вечерва во 23.10 часот на Алфа ТВ погледнете го интервјуто со тренерот на Металург, Лино Червар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom