Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сега Михајло е крив?Па јасно,нема да ги чисти гомнениците на Михајло,тоа играчите нејќат очи да му видат повеќе а не па Лино да се замара со таков ЛАЖОВ.
Не за џабе и Шундо ПРЕКУ МЕЈЛ му даде отказ. Кој ќе трпи таков неодговорен човек ?
Нека си ужива и нека си продолжи да си кине со Металург,во репрезентацијата треба промените да почнат од друго место не од тренерското.

Ја гледаше завчера емисијата со него ? Се правеше луд,демек никогаш не изјавил такво нешто,ова она,драпај си мео.И сега Михајло е крив?
Оној Михајло кој рече дека нема да се кандидра на следни избори?![]()
А да не ги вртиш ти зборовите? Рече нема да дадам оставка, али нема да се кандидира на следните избори.Ја гледаше завчера емисијата со него ? Се правеше луд,демек никогаш не изјавил такво нешто,ова она,драпај си мео.![]()
Whatever.......исти кур ти е,ќе отидат квалификацииве во канта и толку ќе биде од КОНПИНУИТЕТОТ.А да не ги вртиш ти зборовите? Рече нема да дадам оставка, али нема да се кандидира на следните избори.

Ти гледаш така на работите, јас па гледам вака:Па за кој кур ќе чека до јуни собрание кога може во март по статут да биде свикано изборно собрание, ама Михајло е итро копиле и знае дека ако сега даде оставка ќе испадне кривец, вака ќе си го лади и на крајот кога ќе му истече мандатот ќе се повлече без многу помпи во јавност.
Грешиш, Филип на Светсково ме изненади и далеку од тоа дека бил на екскурзија. Многу подобро одигра од Мојсовски, Миркуловски, а за другите бекови да не збориме... Нашите квалитети се неспорни само треба смена на раководството на РФМ и да се избере селектор кој ќе личи стварно на селектор а не бисери како Шундовски.Да бе дека толку ни се квалитетите и ќе изигравал марионета.Курле му е крив што Киро се курчеше и не даваше голови од пенали.Јас очекував на грб да не носи Чире со брат му Филипчо, наместо тоа Чире одвај малце натпросечно играше за разлика од другите,а брат му Фивип ко на екскурзија да беше.
Ве молам дај малце бидете реални, со нашиве квалитети најмногу би догурал до 5то место и тоа со божја сила некако.