Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Од каде доаѓаат вториов и третиов? Малку повеќе инфо ако може...
Овој Ардит Шаќири ми е познат по имево...

Ардит Шаќири е братучед на Артим Шаќири, играл во странство, летово отиде во Дрита сега доаѓа кај нас.
Нуриман Исмаили е дете на Шкендија, едно време отиде во Боливија играше потоа овде кај нас низ втора лига мислам играше, го земаат за на клупа.

Иначе секоја чест за капитенот Усеини, Таипи и Шабани кои изјавија вчера дека што сака нека се случи со клубот тие ќе си останат верни!
Им дале пари на играчите ама кој им дал не знам, што ли се случува никој не знае!!

Како дотуркал тој до Боливија :pos:
Боливија човече, смак света, не ни знаат дека постои Македонија :pos:

Знаев дека овој му е роднина на Шаќири. Нешто ми се вртеше дека Шаќири имаше некој роднина во Караорман пред едно 10-тина години, па му пишуваа статии во Спорт порано дека бил голем талент. Мислев да не е он, ама нема доволно податоци за да проценам :D

Како дотуркал тој до Боливија :pos:
Боливија човече, смак света, не ни знаат дека постои Македонија :pos:

Знаев дека овој му е роднина на Шаќири. Нешто ми се вртеше дека Шаќири имаше некој роднина во Караорман пред едно 10-тина години, па му пишуваа статии во Спорт порано дека бил голем талент. Мислев да не е он, ама нема доволно податоци за да проценам :D
Sigurno rabotel u nekoja dobro platena fabrika :D

Досега кои се си заминаа од Шкендија? Многу најави дека имаше, а не сум сигурен официјално кои веќе не се во клубот.

Досега кои се си заминаа од Шкендија? Многу најави дека имаше, а не сум сигурен официјално кои веќе не се во клубот.

Ни ние не знаеме, нека заврши преодниот рок и ќе дознаеме :D

Ни ние не знаеме, нека заврши преодниот рок и ќе дознаеме :D
Каков тим сте вие :facepalm: пари им дал тој што ви дава и на вас добро позната политичка личност во Македонија што не вреди да му го спомнам името :)

Каков тим сте вие :facepalm: пари им дал тој што ви дава и на вас добро позната политичка личност во Македонија што не вреди да му го спомнам името :)

Кој давал пари бе?

Па ништо не изнесуваат во јавност, имаше неколку заинтересирани спонзори ама тој кој беше најјак финансиски се откажа поради лоповите кои бараа пари!

Што зборите без везе , комплексирани сте кога се зборува за ШКЕНДИЈА!

Како и да е , ситуацијата е чорба , одиме напред , но пак ќе продолжиме да се бориме за место во Европа и во Купот со малку среќа да одиме во финале.

Кој давал пари бе?

Па ништо не изнесуваат во јавност, имаше неколку заинтересирани спонзори ама тој кој беше најјак финансиски се откажа поради лоповите кои бараа пари!
Што зборите без везе , комплексирани сте кога се зборува за ШКЕНДИЈА!

Како и да е , ситуацијата е чорба , одиме напред , но пак ќе продолжиме да се бориме за место во Европа и во Купот со малку среќа да одиме во финале.

Вчера ли завчера не ми текнува точно читав во Македонски спорт за наводен спонзор од Албанија и некој Тетовец ми се чини двајцата да инвестираат.Што бидна со тоа??

Вчера ли завчера не ми текнува точно читав во Македонски спорт за наводен спонзор од Албанија и некој Тетовец ми се чини двајцата да инвестираат.Што бидна со тоа??

Тој од Албанија се откажа, му барале плати некои лопови што ги имаат документите во раце! Сега мислам е еден Албанец од Македонија ама кој е, што е ништо не кажале!

Боливија човече, смак света, не ни знаат дека постои Македонија
Како ќе знаат коа увек коа ќе го прашаат таму, од каде е, он гарант им вика од Илирида, Дарданија, Албанија....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom