Чичко Кумплунг
деца на транзицијата
Го имаат на тацна Бајо, а они зимаат некои шупаци од Узбекистан од Португалија, од пичке си материне...Се ми се чини дека нашиве не го сакаат Бајо, ама ај ќе видиме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го имаат на тацна Бајо, а они зимаат некои шупаци од Узбекистан од Португалија, од пичке си материне...Се ми се чини дека нашиве не го сакаат Бајо, ама ај ќе видиме...
Мислам дека прво коло играат 1-7,2-8,3-9,4-10,5-11,6-12 вака некако бешеMoze e seuste rano no kakov e Bergeroviot sistem na natprevaruvanje vo 3 krug ?
--- надополнето: 28 јануари 2013 во 13:35 ---
Moze e seuste rano no kakov e Bergeroviot sistem na natprevaruvanje vo 3 krug ?
so naprajvte so sponzorot ? Denes igrase kaj vas nikov ili ke si go zemime nie ... Ps.za bergerov sistev samo pisi na google i na vikipedija ke izlezi sistemot kade cinam imase programa i da pisis maestot na tabelata na klubot i ke ti izlzi cel rasporedVo ponedelnik ke se znae koj e noviott sponzor.Ama e nekoj....
Барем да им кажеле кој понеделникПонеделник се викал спонзорот бе![]()
Од каде доаѓаат вториов и третиов? Малку повеќе инфо ако може...Ловре Чирјак , Ардит Шаќири , Нуриман Исмаили , нови засилувања на Шкендија !!!
Ловре Чирјак , Ардит Шаќири , Нуриман Исмаили , нови засилувања на Шкендија !!!
http://en.wikipedia.org/wiki/Ardit_ShaqiriОд каде доаѓаат вториов и третиов? Малку повеќе инфо ако може...
Овој Ардит Шаќири ми е познат по имево...