Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
денов ми е од сабајле погоден со добри вести :)
решив да ја редекорирам собата, доста е работи од баба ми и од мајка ми, плус крстови и кандила како во конак сум, малку по малку ќе ја направам по мој вкус.
ми се јади стек пилешки и многу помфрит

Драгице,
Цел ден наопаку, лута ко фиферонка.
Да не ми налета некој на пенал, има со три топки да шутирам. :mad:

Кајганче!
Конечно исчистен претпоследен семестар... Нема повеќе подочњаци, бледо лице и црно облаче над глава кое вели доста џаболебариш време е пак да се вратиш над книга :) Наспана сум, свежа, одморена.Чудно е кога после месец дена, не ти е испланиран денот и само чекаш да видиш што наредно ќе се деси, кај ќе те однесе патот.Чудно ама убаво.
Алоу, членкава ти е апсолвент, вчера се свести.Уште 6 факинг испити :X3: Следуваат сликања за табло, куцање дипломска, бирање фустан за апсолвентска вечер.. Уф, мерачишта :) Your baby is growing up :rolleyes:

Интересно е кога сфаќаш дека си тежок идиот,но продолжуваш да бидеш тоа затоа што е всушност интересно.Интересно ми е да им се смеам во фаца на оние дебилине со кои што учам,интересно ми е да гледам како се напнуваат за оцена,како се понижуваат и им го лижат газот на професорине.Порано се напнував ептен онака затоа што мислев дека може да биде боље,али сеа ми иде да им кажам зошто не ми го излижат и мене еднаш...Уште 4 ебани месеца и конечно ќе ја тргнам оваа одвратна маска и ќе бидам стариот јас.До тогаш, Haters gonna hate and i'm one of them.

^
Passed down to you...

Глеаш, ги испуштив децава од раце и одма стануваат апсолвенти, фаќаат женски, бираат фустани за на табло, па и на екскурзии одат (ваљда). Само да не си отидат и да ме заборават (foreveralone). Иначе ептен ми е мерак кафето или пак во летните горештини пивото испиено со нив. Повеќе отколку да отидам у некој објект од привремен карактер (пази, денес секој таков е) опколен со безвеза small talk муабети, без многу поместување на сивата маса, само буљање од еден субјект во друг... Тапа.

So says Saladin...

Јас сум 3 личност во нечиј живот :tapp:

Јас сум е*бан во здрав мозок, што потоа :tapp:

Само прашање е до когА? :вонзем:

Види, види...
На форумов затворена темата за медиумска слобода...
Треба ли поголем доказ?

Чуден ми е вака собран стомаков :icon_lol:, ми се чини ќе се прекршам, и што да прави човек кога е послободен склекови нормално а горе тегот, имам проблем сега со него ми станува лесен :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:, сериозно ова мора тежини од по 20 кила да се купат :icon_lol:.
Прашав што правиме добив одговор рано е, а бе како рано, пак вика рано е, ајде рано нека биде :icon_lol:.

Драгице,
Шуќур помина денов.
Да тибам администрација, бирократија и нотари.
Овие последниве сочно ги пцујам 3х.
Ко им влегов у офис малку фалеше бомба да им фрлам.

Нејсе.
На крајот на денот се` се решава со hot shower и ....
... последователно грицкање Ritter Sport чоколадце. :X3:

Драга Кајгана,

Ае Хичка се дилитнала од форумов?! Ај карамба. А привлечна млада дама е. Енивејз, сум видел и поубави кајганџики како заминуваат од форумот.

Денес отидов да давам крв на трансфузиологија заедно со другарките АлекСС и Марија Д. Тие двете уплашени, дали имаат доволно хемоглобин, дали притисокот им е ОК... а јас онака безгрижен, уверен дека ќе давам крв, сигурно. Во прашалникот пишав дека сум клецал без кондом непостојана сексуална партнерка и докторката ми кажа дека треба да помине една година, за да можат маркерите да детектираат доколку има некоја болшетија во крвта. И така со паднат морал седнав да им правам друштво на АлекСС и Марија додека даруваа крв.

Енивејз, барем си ја земав новата лична карта. Немаше жива душа на шалтерите за подигнување лични карти и пасоши. Имаше нешто народ на шалтерите за возачки дозволи, ама неврмајнд. Битното е, дека имам лична карта до 2023 година :) (со надеж дека ќе ја сменам за лична карта од некоја пофина држава) :)

Мила Драгице,
Кога ќе си го најдам местото на овој свет?
Зар не беше доста живеење во 6-7 различни држави, уште во колку ќе треба да поживеам за да се пронајдам себеси? Колку е потребно да го најдам правото место? Изморен сум веќе :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom