Емкаа
the worst thing about prison was the dementors.
- Член од
- 14 мај 2008
- Мислења
- 5.229
- Поени од реакции
- 13.504
Оти од крајности во крајности.
На кафе смее , во кафана или диско не смее.
Не се тоа крајности туку тука се твоите граници на толеранција. Ако си толку либерална како што се декларираш тогаш ни тоа не би требало да ти преставува проблем, па дури и да преспие кај неа. Што има врска како што велиш, не му е бифша, башка врската се гради на доверба. Тоа се твои зборови не мои.
И па ке речам едно е доверба друго е глумење лудило.
Само како што реков 100 стапа по друг грб ич не болат. Пробај на свој грб друга песна ке пееш.
Ако ти границата си ја поставил толку ниско, на едно кафе со познаник, алал ти вера.
Не е дека сме либерални, нормални сме. И нормалното си има граница,само ти го тераш муабетов во крајности.
). Самото по себе барање на ваков совет за мене е глупо затоа што тука влијаат фактори кои ниту еден член од кајганава никогаш ни ги видел ни ги чул за врската на Alice(ник како песната од Sisters of mercy кој не ја чул да ја чуе за домашна). Си знам шо катара имам со мене горе долу, јас немам намера да ги зауздувам ако самите не се свесни дека одуздувањето би значело крај. Остави го таму, не можеш ти да влијаеш на неговото дејствување па макар и на глава нека застани. АКо сакаш како пес биди врзана до него, тој ако сака и има желба/мотив првото ваше излегување на кафе заедничко, и првото негово влегување во ВЦ ќе го искористи да го пикни дорчо кај некоја таму. Кој бил шо бил, кој го видел. Нели врската се гради на доверба, кај е тука довербата? Довербата е заебана работа, се руши и после човек би се карал себеси колку бев глуп што ја дадов на нечоек, но не треба да заборава, дека глупоста е произлезена од него и за него бидејќи тој не знаел да процени, но то е друга тема да не ја шириме. Разликата меѓу мене и дечко ти е во тоа што јас би ја поведил девојката(во зависност од ситуацијата нормално бидејќи никој од нас не ја знај максимално вашата целосна врска) пример со себе ете со цел да не сумња макар шо нема да сумња оти или ми верува или не, ако не верува слободен и е патот, не планирам јас да трошам време со некоја која не верува во мене и ми нафрла тужби, клевети беспотребно при чиста совест. Во спротивно, остави го еден вид на тест ако веќе немаш сигурност, нека реагира како што мисли, воедно тоа би било за доброто на двајцата и јачање на врската. Но во случај ништо да не направи, а да му се прекарува, тогаш има право и тој да се лути.
Затоа кога некој ќе ме покани на кафе, веднаш ми се вклучува аларм.
Он негативен, негативна средба заклучок.