Искрено кога веќе земаш од страна земи си нешто Dell или Toshiba. Јас имам ХП Павилион и не сум имал проблеми до сега али знам за повеќе луѓе што имале, а кај нас нема да ти важи гаранцијата. А со дел и тошиба не верувам дека ќе имаш утка.Дечки вреди лаптопов за 750$ ?
HP Pavilion dv4t Special edition series
Genuine Windows Vista Home Premium
Intel Core 2 Duo Processor T6400
2GB memory
160GB hard drive
512MB NVIDIA GeForce 9200M GS
Optional 3G Broadband, Blu-ray, Integrated HDTV Tuner
Wireless-G card
Integrated webcam & microphone
SuperMulti 8X DVD+/-R/RW
ENERGY STAR® qualified
Чим ти е за игри лаптоп до 35000 тешко, ќе треба малце (повеќе) подлабоко да брцнеш во џебот за таков лаптоп Ако сакаш пиши пп можам да те поврзам со луѓе од фирма што ги познавам или да отидеме заедно ќе направиме заедно една солидна конфигурација од кај нив за тие пари.Се мислам помеѓу десктоп и лаптоп компјутер, па затоа пишав и во темата за лаптоп да приберам по некој предлог. Јасно ми е дека лаптопот е значително поскап од десктоп, ама па меракот е поголем. Мислам дека лимитот ми е некаде до 35 000. Пред се ми треба за игри, интернет, музика, филмови итн...
Ме интересира дали има некои готови конфигурации што вредат за парите или подобро е да се склопува дел по дел. Истотака, од каде би ми препорачале да земам компјутер (АМЦ знам дека не ги бива, од други што зборат).
Лаик сум за хардвер, па затоа се распрашувам да не фрлам пари за џабе.
Кој сака, може слободно и приватна да прати.
Фала и поздрав!
Земи лап-топ, потоа сочувај 200 евра и следна година купи Xbox 360.Се мислам помеѓу десктоп и лаптоп компјутер, па затоа пишав и во темата за лаптоп да приберам по некој предлог. Јасно ми е дека лаптопот е значително поскап од десктоп, ама па меракот е поголем. Мислам дека лимитот ми е некаде до 35 000. Пред се ми треба за игри, интернет, музика, филмови итн...
Ме интересира дали има некои готови конфигурации што вредат за парите или подобро е да се склопува дел по дел. Истотака, од каде би ми препорачале да земам компјутер (АМЦ знам дека не ги бива, од други што зборат).
Лаик сум за хардвер, па затоа се распрашувам да не фрлам пари за џабе.
Кој сака, може слободно и приватна да прати.
Фала и поздрав!
+1 така јееее!И јас ке си купам х360 таму накај нова година, ама од ѕвер PC не се откажувам.
За??Препорака за конфигурација од околу 350 евра?
Домашна интернет употреба и играње на игрици од типот на ПЕС 2009, Football Mаnager 2009 (ништо од типот на ГТА 4 значи)За??
A да набациш една конфигурација за 30 илјадарки? За гејминг и home usage...Еми шознам, некое Атлонче 7750 Black Edition, на 790GX/S750 плоча, 4 гига рам, HD4670, WD 640GB, режач, куќиште, напајање.... околу 21500 денари (347е) испаѓа. Спремај кеш ако сакаш да ти склопам