#LakersMK
iChangeWorlds
- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 1.326
- Поени од реакции
- 250
brat daj kazate sakam da ja sinam nba live 2003 od kaj da ja simnam pustete link zaso ja simnav od zamunda mi bara cd???
--- надополнето: Jul 27, 2011 10:15 PM ---
He'll probably never miss a shot in the game, and Terry will probably be unstoppable from 3.
I read that they are focusing alot around Dirk and the Mavs. Terry also does the JET right after he hits a 3.
--- надополнето: Jul 27, 2011 10:16 PM ---
Се надевам дека Дирк ќе биде.
Инаку за жал, вака ќе е.
brat daj kazate sakam da ja sinam nba live 2003 od kaj da ja simnam pustete link zaso ja simnav od zamunda mi bara cd???
--- надополнето: Jul 27, 2011 10:15 PM ---
He'll probably never miss a shot in the game, and Terry will probably be unstoppable from 3.
I read that they are focusing alot around Dirk and the Mavs. Terry also does the JET right after he hits a 3.
--- надополнето: Jul 27, 2011 10:16 PM ---
Се надевам дека Дирк ќе биде.
Инаку за жал, вака ќе е.
brat nba live da ne znaes od kade mozam da ja simnam ja simnav od zamunda mi bara cd??? pomos...Ај малку помош околу играва.. значи ја инсталирав се во ред, пр. играм една утакмица и коа ке почнам втората некде кај 2-3 четвртина ми замрзнува играта или само црно на екранот стои..?
Гледам се мачиш .. дај линк да видам од кај си ја спуштил . зипована е или исо фајл ? види во инсталацијата да не имаш некој фолдер со крак .brat daj kazate sakam da ja sinam nba live 2003 od kaj da ja simnam pustete link zaso ja simnav od zamunda mi bara cd???
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 00:20 ---
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 00:20 ---
brat nba live da ne znaes od kade mozam da ja simnam ja simnav od zamunda mi bara cd??? pomos...
aj prouvam neso sega ako nejke ke ti pustm team viewer preku kurca saata se macamГледам се мачиш .. дај линк да видам од кај си ја спуштил . зипована е или исо фајл ? види во инсталацијата да не имаш некој фолдер со крак .
ок ама побрзо дека имам работа уште 5 мин сум на форум и после се враќам за 3-4 сати.aj prouvam neso sega ako nejke ke ti pustm team viewer preku kurca saata se macam